White flowers

4/29/2014




A tegnapi meleget és napsütést kihasználva újra elővettem a virágos szoknyámat. Nem igazán akartam elhinni, hogy tényleg igazi szoknyás idő lehet, így harisnyát és kardigánt is húztam, de kár volt, majdnem belesültem mindkettőbe. A képek kedvéért fent hagytam a kardigánt, de nem sokkal ezután már le is került :)Nem volt kedvem sokat foglalkozni a hajammal, így a tupírfésűm segítségével csináltam egy nagy kontyot és máris úgy tűnt, mintha sokat legalább negyed órát eltöltöttem volna a formázással :) 

Considering the temperature and the sunshine, i picked to wear my flower skirt yesterday. I wasn't really sure that it was "skirt-weather" outside so i had a cardigan and thights on. Well this was a bad idea because soon after leaving i was very hot. I kept on the cardigan for the sake of the pictures but not soon afterwards it landed in my purse :) I wasn't really in the mood for styling my hair so i just grabbed 





kardigán/cardigan: Mango
póló/shirt: H&M
szoknya/skirt: Primark
cipő/shoes: no name from London
óra/watch: ebay
karkötő/bracelet: Rossmann
napszemüveg/sunglasses: Stradivarius




You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. You are so pretty

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól áll neked ez a konty :) a felső és a póló tuti párosítás, a surranód is nagyon szép, majdnem ugyanilyenem van nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Remélem még sokszor lesz jó idő, hogy ebben az összeállításban mehessek :)

      Törlés