Flower walk

6/16/2014


Az egyik esztergomi esténken sétálni indultunk és végre felavathattam az új szandálomat. Igazi nyári tipegő és pont akkora a sarka, hogy kényelmesen és ha kell gyorsan tudok benne sétálni még a macskakövön is, amiből Esztergom bizony nem szenved hiányt :) A virágos szoknyámat már máskor is láthattátok, most fehér helyett fekete felsővel párosítottam, nekem így tetszik a legjobban! És nektek? 

One afternoon while away in North Hungary we went for a walk and i finally had a chance to test my new sandals. It's a real summer piece and it's heel is just the right size. It feels comfortable to walk in, even if i'm in a hurry. You saw my flower skirt before on the blog but this time i paired it with a black top instead of a white. This combination is my favourite, and yours?




felső/top: H&M
szoknya/skirt: Primark
szandál/sandals: H&M
leveles karkötő/leaf bracelet: Rossmann
többi karkötő/other bracelets: ebay
óra/watch: ebay









You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Csini vagy! És bátor, macskakő nálam sarokgyilkos :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Általában én is kerülöm a macskakövet, de ezzel a sarokkal még épp belefér. Azért én is szívesen mentem volna sima járdán, de úgy tűnt Esztergomban nagyon kedvelik a macskakövet, sok helyen még most is az van :)

      Törlés
  2. Szerintem is így a legjobb ez a szoknya :) Csini! :)
    A szandál esetleg van másmilyen színben is? :) és mennyibe került? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem láttam másik színben, de nem is a polcon találtam, hanem félrerakva, úgyhogy lehet létezik másikban is :D 6000 forintot kértek érte :)

      Törlés