Lately

6/10/2014



Az, aki követ instagrammon tudja, hogy múlt szerdán végeztem a vizsgákkal, úgyhogy egy kis ideig a pihenésé a főszerep. Végre sokáig alhattam és nem kellett kiszámolni a nap minden percét, azt csinálhattam, amit akartam. Szerda este a városban boroztunk, csütörtökön moziztunk és a hétvégét Ádáméknál töltöttük :) Egyik nap Nyíregyházára és Debrecenbe is átmentünk, úgyhogy aktív pihenésben volt részem az már biztos. Most éppen egy utálatos feladattal birkózom; összeállítom az önéletrajzom és holnaptól küldözgetem mindenfelé, hátha egy jó állás akad horogra :) A héten azért bepótolom mindazt a barátnőzést, ami az elmúlt hónapokban kimarad, a hétvégét pedig Esztergomban töltöm Ádámmal. Nem is rossz az élet így az államvizsga után! :)

Those who follow me on instagram now, that last Wednesday i finished all my exams so for a little while my first priority is to relax. I finally had time to sleep and didn't have to plan every minute of the day, i could just do what i wanted. We went into town Wednesday night and saw a movie on Thursday, spent the weekend at Ádám's and we also visited two beautiful cities so i had and active rest i must say :) Right now i'm putting my CV together which is always a bad chore. I will send it to the emloyers tomorrow and hopefully  good job will come right my way :) I'm also catching up with friends this week and i'm spending the weekend yet in another amazing city with Ádám. Life isn't too bad after graduating after all! :)











You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Itt is gratulálok! :))
    Fúú, most nagyon irigyellek :3 Én holnap vizsgázom (csak sima, nem államvizsga), de tiszta ideg vagyok és már elegem van mindenből :D De ha minden jól megy, ez az utolsó vizsgaidőszakom, a következő félév 'csak' szakdolgozat és államvizsga.. :) már nagyon várom a felhőtlen nyarat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor mostanra már túl vagy a vizsgán, remélem jól sikerült! :) Persze nagyon jó végezni, de azért már nem olyan felhőtlen mint két félév között, de ennek is megvan a varázsa, sok minden új vár rám! :)

      Törlés
  2. Juhuuu itt is, újra. :) Remélem, hamarost szerzel egy remek állást Pesten és teljes lesz a boldogság! ^^
    Jó volt újra végigmazsolázni ezeket a képeket meg persze olvasni is a kis beszámolód. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm még egyszer :) Én is ebben bízok, nincs kedvem egy örökkévalóságig keresgélni, de ha eddig szerencsém volt, remélem most is! :)

      Törlés
  3. Gratulálok! Biztos jó volt olvasni azt a levelet! :D
    Sok sikert továbbra is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ezt a lapot a Tanulmányi Osztályról kértem ki, hogy legyen valami igazolásom amíg meg nem kapom a diplomát, hát nem mondom, hogy nem volt jó nézegetni :D

      Törlés