want need wear read #10

7/07/2014




Amióta a Grace Klinikában (aka. Grey's Anatomy) szereplőként feltűnt Arisona Robbins, azóta szeretnék ilyen fülbevalót. Mindig ez van a fülében és és azon agyalok, hol lehetne kapni. Olyan egyszerű, mégis az alakja miatt szerintem különleges :) Ti láttatok már valahol hasonlót?

Ever since Arisona Robbins got on the screen in Grey's Anatomy i wanted a pair of earrings like this. She always has these in her ears and i'm constantly wondering about where to buy them. They're so simple, still special because of the shape :) Do you know where to look for them?


Kifogyott a fekete tusom, de nem volt valami nyerő amúgy sem, úgyhogy megint a tökéletes után kutatok. Az Essence-nél már láttam pár ígéretes darabot, de ezúttal biztosra akarok menni. Mostanában vonzanak a ceruza alakúak a könnyebb kezelhetőség miatt. Valakinek van jó tippe esetleg, hogy mit érdemes kipróbálni? :)

I'm out of black liner but it wasn't my favourite so i'm on the hunt for the perfect one. I've seen a couple of good ones at the Essence counter, but this time i want to be 100% sure i found the right one. Recently i'm drawn to the pencil shaped ones because they seem to be easy to use. Anyone has any suggestions on what to try out? :)



Kétségtelenül a nyár nagy slágere a csipkés rövidnadrág, amit eleinte kicsit pizsamásnak éreztem és felhúzva mindig lógtak rajtam, ezért úgy gondoltam nem túl előnyös. Mégis mindig visszatérek hozzájuk, annyi fazon van, hátha az egyik nekem is jól áll :) 

No doubt, this summer's hits are the lace/crochet shorts. In the beginning i found them a bit pajama like and when i tried them on they always looked saggy. Still i always get back to them and there are so many different styles, maybe one of them will be perfect :)



Mostanában úgy érzem minden e könyv körül forog, főleg mióta kijött a film is. Én sem tudtam neki ellenállni és a nyaralás végén maradt pénzemből pont kifutotta, így megvettem a reptéren. Érdekes könyv volt, tetszett, hogy nem egy szokásos történetet mutat be és nem találjuk ki egyből a végét. Ennek ellenére nem olvasnám újra és újra, viszont az író stílusa megfogott. Neten belenéztem pár másik könyvébe és hasonlóan jó élményben volt részem, ezért én ma nem is csak pont ezt a könyvet ajánlanám, hanem az írót, John Green-t.

I feel like everything revolves around this book, even more that the movie came out recently. I couldn't resist either, and at the end of our holiday i still had some money left, so i bought it at the airport. It was an interesting book and i liked that we got to read a story that is unique and you can't guess the ending right away. Still i won't read it again and again, although i feel the writer's style is to my taste so i looked into some of his books online. I liked what i read, this is why today i won't recommend this book by it's own, but the writer, John Green. 

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Engem nagyon megfogott a Csillagainkban a hiba, kicsit jobban megtanultam értékelni a pillanatot, azt, amim van, örülni az életnek... Bevallom, én május óta már negyedjére olvasom, egyszerűen nem tudom megunni. De John Green többi művét is el szeretném olvasni a közeljövőben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt hiszem túl sokat hallottam a könyvről mielőtt elolvastam és nagyok voltak az elvárásaim. Ettől függetlenül tetszett és hiper gyorsan kiolvastam, viszont nálam nem következett be ez az "elgondolkodom az életemen" effektus :)

      Törlés
  2. Nekem pont John Green stílusa nem tetszik. Az Alaszka nyomában című könyvet olvastam még tőle, de a karakterek is semmitmondóak voltak meg a sztori is. A csillagainkban a hiba szerintem kissé túlértékelt könyv, ebben a témában akkor már inkább az 'Amíg élek'.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a Will Grayson, Will Grayson című könyvébe olvastam bele és eddig tetszik, de a Csillagjainkban a hibával kapcsolatban egyetértek, én sem éreztem azt, hogy most életem könyvét olvasom :)

      Törlés