Florals

9/22/2014




Borongós hétfő reggelre ébredtünk és az a hír járja, hogy vége a vénasszonyok nyarának, beköszönt az igazi ősz. Éppen ezért még egyszer - valószínűleg utoljára idén - egy nyáriasabb szettet hoztam nektek múlt hétről. Színeiben nekem a tavaszt idézi, a képekről azt is elhinném ,hogy májusban készültek. Hihetetlen szerencsénk volt ezzel a jó idővel és én is kihasználtam, hogy rózsaszínt és fehéret hordhatok. Ezentúl valószínű a bordóé, barnáé és a többi őszies színé lesz a főszerep, előkerül a kockás sál és a bokacsizma, éljen!

We woke up to a gloomy Monday morning and rumor has it that the indian summer is over and real autumn weather will hit us soon. This is why one last time i brought you a summery outfit from last week. The colours remind me of spring and i would totally believe that the pictures were taken in May. We were incredibly lucky with this warm weather and i took advante of it and wore white and pink. From now on brown, burgundy and other autumnal colours will take their place and soon i'll be wearing my checkered scarf and ankle booties, yay!




blúz/blouse: Sheinside
farmer/jeans: H&M
cipő/shoes: Deichmann
táska/bag: Primark
óra/watch: Michael Kors
 





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Ebay-es ing? :)
    Nyár elején rendeltem ,de még nem avattam fel, talán most ősszel :) Jó képek lettek :)
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Sheinside-ról rendeltem még a tavasszal, de szerintem ugyanaz a kettő :)

      Törlés
  2. Szia Karin! Most először rendeltél Sheinside-ról, jó a minősége szerinted? Én most szeretném kipróbálni, csak még nem mertem, mert félek a netes rendelésektől...Köszönöm a válaszodat:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már korábban is rendeltem kabátot és pulcsit is, szerintem elfogadható a minőség, persze ne luxusmárkára gondolj és valószínű, hogy terméktől is függ a minőség :) Szerintem bátran rendelj a méreteknél viszont figyelj, hogy általában kisebbek az itthoninál, de a választásban segít, hogy cm-ben is meg vannak adva, így le tudod magad mérni és a jót kiválasztani. Remélem segítettem :)

      Törlés
  3. Szia, milyen képszerkesztőt használsz? Lehet, hogy már kérdezték, akkor bocs. :)

    VálaszTörlés