want need wear read #12

9/15/2014




Az Oribe Dry Texturizing Spray az, amiről a legjobbakat hallottam, dúsabb haj témakörben és rengeteg videót is megnéztem, amiben ez nyújtotta a legjobb eredményt. Az egyenes, lapos hajból rögtön dús hajkoronát varázsolt. Imádnám ha reggel kéznél lenne és pár fújással olyan hatást tudnék elérni, mintha épp akkor léptem volna ki a fodrász szalonból.

I heard so much good about the Oribe Dry Texturizing Spray in the subject of voluminous hair and i've watched tons of videos where this product gave the best results. It creates texture and great volume even when you have fine hair. I would love to use it in the mornings and get saloon hair with only a few sprays here and there.


Szerencsére a folyamatos hajvágásoknak és annak köszönhetően, hogy már 2 éve nem festetem a hajam, szép tempóban nő, ami azon kívül, hogy jól mutat és változatos frizuráknak  nyújt remek alapot, bizony azzal is jár, hogy sokszor összegubancolódik. Éppen ezért már egy ideje mozgat a gondolat, hogy új fésűt kellene beszerezni. Most egy teljesen fából készült fésűt használok, ami kíméli a hajszálakat, de gondoltam még egy szinttel feljebb lépek és egy vaddisznósörtéset is kipróbálok. Azt hallottam, nagyon hatékony a gubancok ellen és emellett szép fényesség varázsolja a hajat, ami sosem hátrány!

Thanks to all the haircuts and the fact that i haven't gotten my hair dyed, it grows pretty fast these days. While it's pretty and gives a good base for a variety of hairstyles, it's also likely to get knotty and this is why i've been recently thinking about getting a new brush. Right now i'm using a wooden one which is easy on the hair but i'm thinking about taking my hair care to the next level and purchase a boar bristle brush. I've heard it does a great job regarding knots and it gives shine, which is always a plus!


A múlt héten beköszöntött az igazi esős, őszi idő, amit szerintem senki sem szívlel, viszont érdemes mindenben a jót keresni. Én most arra koncentrálok, hogy újra lehet rétegezni a ruhadarabokat, mert őszintén szólva már nagyon untam a 40 fokban, hogy az egy szál nyári ruhában is melegem van. Végre elővehetjük a vastag, kötött pulcsikat, sőt ez vásárlásra is jó indokot ad! :)

The real rainy autumn weather hit us last week, which i think is no one's favourite, but it's important to look at the good in everything. I for example like that layering clothes is back because to be honest i was tired of wearing only a summer dress and still feeling super hot in 40 degrees celsius. We can finally use our chunky knits and this temperature change is a good reason for shopping as well! :)


Robert Galbraith Kakukkszó című könyve a legújabb olvasmányom, és bár még eléggé az elején tartok csak jókat tudok mondani róla. Aki nem tudná az író nem más, mint a híres Harry Potter kötetek írónője J. K. Rowling, és ez már önmagában sokat elárul a könyv stílusáról. Aki szereti a magánnyomozós és rejtélyekkel átszőtt történeteket, annak ez a könyv jó társa lesz :)

Robert Galbraith's book, Cuckoo's Calling is my new read and even though i'm only a few pages in, i can only say good things about it. If you are not familiar with the name, i'll tell you that it's the alias of J. K. Rowling, the writer of the famous Harry Potter books which tells a lot about book's style. If you like stories with private detectives and misteries, you should definitely check this one out. :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekem Tanglee teezerem van, a vaddisznósöréset még nem próbáltam, de a szilikon sörték miatt ez is kíméli a hajszálakat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokat hallottam a tangle teezer-ről, gondolkodtam a beszerzésén csak kicsit furának találtam, hogy nincs nyele. Neked nem zavaró? :)

      Törlés
    2. Elsőre kicsit mókás, de pont beleillik a tenyerembe, így egyáltalán nem zavaró. :)

      Törlés
    3. Akkor lehet én is venni fogok egyet :)

      Törlés
  2. Nekem a kakukkszó kicsit lassan indul be. Én is most olvasom, a negyedénél járok, de azért ennél kicsit több történtést várnék. Lehet a skandináv krimi függőségem az oka. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is pár hónapja elkezdtem és abbamaradt, viszont most már kifejezetten izgalmas és kíváncsi vagyok mi lesz a vége! :)

      Törlés