Relaxing weekend - Balatonfüred

10/21/2014



Az a szerencse ért bennünket, hogy a 2 héttel ezelőtti gyönyörű napos és már majdhogynem nyárias időt Balatonfüreden használhattuk ki, anyukám ismerősének a nyaralójában. Az egész szombati napot kirándulással töltöttük Tihanyban, csipkebogyót szedtünk, majd a helyi piacon lekvárra váltottuk, gyönyörködtünk a régiségekben és a jobbnál jobb ételekben. Este a Balaton-parton sétáltunk és vasárnap bejártuk a várost egy jó fagyi és süti reményében. Hihetetlenül feltöltött a hétvége és az előző heti fáradságot, megfázást remekül kihevertem :) A képek mellé most egy videót is készítettem, hiszen a fényképezés mellett a videózás is szenvedélyem, arról nem is beszélve, hogy kár lett volna nem felvenni ezeket a csodás fényeket, pillanatokat :)

We've been lucky enough to spend the weekend in my mom's friend's weekend house two weeks ago, when the weather was beautiful and almost summer like. We've spent the whole of Saturday with hiking in the near peninsula, collecting rosehip and trading it for some jam in the local market. We were amused by all the antiques and good food. In the evening we strolled by lake Balaton and went into town on Sunday to find some good ice cream or cake. This weekend was truly amazing and i came home with fully charged batteries, overcoming my cold that struck me for a few days. I edited a little video to go with the pictures, because besides photography, making videos is my other passion, and to be honest, it would have been a shame to miss an opportunity to capture these lights and moments. :)


















Nézzétek meg Youtube-on, jobb minőségben!

Check it out on Youtube for HD reslution!


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Olyan gyönyörűek a képeid, imádom nézegetni őket :) a video is aranyos és jók a zenék alatta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy örülök, hogy tetszenek, mert azon kívül, hogy én is szeretem visszanézni őket, fontos, hogy másoknak is szemet gyönyörködtetőek legyenek :)

      Törlés
  2. nagyon ügyes vagy,gyönyörűek a képek!

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó hangulatú videót állítottál össze :)

    VálaszTörlés