Boyfriend shirt

12/27/2014


Nem túl sűrűn fordulok meg a Vögelében, de a minap Ádámnak inget kerestünk és benéztünk. Rögtön megakadt a szemem ezen a férfi ingen és tudtam, hogy nekem kell egy ilyen. Gyönyörű színekben pompázik és gondoltam, ahelyett, hogy Ádám ingét kérném kölcsön - ami amúgy is nagyon nagy lenne rám - inkább veszek magamnak egyet. Kiválasztottam a legkisebbet és azóta alig lehet lerángatni rólam. Tetszik begombolva, de kigombolva magassarkúval is el tudom képzelni, hogy kicsit ellensúlyozzam a fiús beütést. Nektek, hogy tetszik?

I don't really shop in Vögele, but the other day we were looking to buy a shirt for Ádám, so we went in. I instantly saw this shirt and knew i have to have it. It has beautiful colours and instead of borrowing one from Ádám, i bought my own; his would be too big for me anyway. I found the smallest one and ever since i'm wearing it constantly. I like it buttoned up, but i think it would look nice with heels as well, to make it more feminine. How do you like it? 




cipő/shoes: CCC
nadrág/jeans: H&M
ing/shirt: Vögele
sapka/hat: C&A











You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszik :) Jól áll neked ez a stílus!

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon, de nagyon tetszik! :) és igen hasonló színvilágút vettem apukámnak még 1 hónapja valamelyik elegáns pasis boltban, a premier outletben, 24-én jól oda is adtam neki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ajándékot választottál akkor, biztos örült neki :) Ezt a premier outletet nekem is le kéne csekkolnom lehet!

      Törlés