Little snowmen

12/30/2014


Tegnap kint jártunk a hóban anyukámmal és Ádámmal, ugráltunk, csúszkáltunk, hógolyóztunk, örültünk a télnek :) Sajnos nem tudtunk túl sokáig kint maradni, mert nem készültünk ennyire hidegre, az én lábujjaim apró gombócokká fagytak negyed óra alatt. Azért a fényképezés nem maradhatott el, aminek örülök, mert a képek kedves emlékeket idézek. Felétek havazott? Ha igen, jártatok már kint a hóban? :)

We've been out in the snow with my mom and Ádám, we jumped around, threw snowballs and basically had fun in the winter landscape :) Unfortunately we couldn't stay outside for too long, because we weren't prepared for the cold, my feet froze in about 15 minutes. Of course we couldn't come home without some pictures which i'm hapy about, because they remind me of the nice memories we made. Has it been snowing where you live? If yes, have you been out exploring in the snow? :)













You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nálunk is esett egy kis hó vasárnap, így hógolyóztunk, csúszkáltunk és hóangyalkát is csináltunk keresztfiammal és az anyukájával. Nagyon örültem a hónak, mert gyerekkoromban rengeteget szánkóztunk Apával, és sok hóembert építettünk Anyával. Szeretném, ha a keresztgyerekem és majd a saját gyermekeim is örülhessenek a hónak :-). Ismét nagyon szép képeket készítettetek, szeretem a blogod hangulatát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek a képek :)) én is nagyon szeretem a havat és remélem, hogy alkalmunk lesz ezen a télen még többször kimenni!

      Törlés