want need wear read #16

1/06/2015





Nem igazán szeretem a nagy, lógós fülbevalókat, mert szerintem nem állnak jól, így ezek helyett mindig a kicsiket választom és már sikerült egy szép gyűjteményt összehoznom belőlük. A képen látható fülbevaló angolul az "ear jacket" nevet viseli, ami a tökéletes átmenet számomra a kisebb és a nagyobb fülbevalók között. Annyira különleges, hogy a fülbevaló alsó része a fülcimpánk alatt kukucskál. Mindenképp be akarok szerezni egyet, de itthon nem találkoztam még hasonlóval és az eddig talált külföldi oldalakról nem szállítanak Magyarországra. Ti esetleg láttatok már ilyet? :)

I don't really like big, chunky earrings because i think they look ridiculus on me so i always opt for the small ones, and i managed to make quite a collection of them. The one on the picture is called and ear jacket, which is a perfect inbetween when it comes to small and big earrings. I think this piece it's so special, with the lower part peeking behind our erlobe. I definitely keep my eyes peeled for one, but unfortunately i can't find any in the local stores and i can't find a site where they would ship to Hungary.


Általában reptéri várakozás közben szoktam beszabadulni a parfümboltba, ahol a legdrágább parfümöt is szégyen nélkül magamra fújom, mert hát mindenki ezt csinálja és valljuk be, jó érzés Chanelban repülőre szállni :D Egyik ilyen kutakodás alkalmával bukkantam erre a parfümre és anyukám is egyetértett, hogy ez nagyon nekem való illat. Amint fogy a parfümkészletem itthon, ez lesz a következő áldozat.

I tend to end up in a perume store while waiting in airports, where i try all the different - and very expensive - fragrances without shame, because everyone does that and let's be honest, boarding in Chanel has a certain vibe to it. One of the times, when i was making my way through the store i found this perfume, and my mom agreed that this is totally my kind of scent. As soon as my perfume collection get smaller at home, i will go for this one!


Szerintem a Timberland bakancsok sokak számára ismerősek lehetnek, én is több éve szemeztem velük a cipőboltban, de egy dolog biztos volt, a bolti áron sosem lesz az enyém. Mit volt mit tenni, elkezdtem alternatívákat keresni, meleg téli cipő kategóriában. Teljesen véletlenül a Deichmannban rábukkantam egy Timberland hasonmásra, persze akkor, amikor már lemondtam róla, hogy nekem ilyenem lesz. Ebben a bejegyzésben már viselem is őket, így igaz, hogy ez nem egy igazi "want" mert már besereztem, mégis ez volt az amire a legjobban vágyott a szívem mostanában.

I'm sure, most of you are familiar with the Timberland boots, i was eyeing them for years, but one thing was sure, i' never get them for the store prise. So i started to look for alternatives, in hope for finding footwear that will protect me in the coldest days. I accidentally bumped into a Timberland lookalike in Deichmann, just when i gave up. I'm wearing them in this post. I know this is not a real "want" since i already purchased a pair, but this was the thing my heart longed for in the last couple of weeks, so in my opinion, that makes it my legitimate"want' for the month.


Az egyik szülinapi ajándékomat láthatjátok, amit a szegedi bandától kaptam :) A kis informátorukon keresztül megtudták, hogy az első részt olvastam és tetszett annyira, hogy decemberben a második részt nézegettem a könyvesboltban. Telitalálat volt a könyv, ami az elsőből kiindulva ismét kicsit misztikus, varázslatos, nyomozós angol sztori lesz :)

This is one of my birthday presents i got from Adri and all of them who came from Szeged :) They got to know that i read the first book and liked it enough to look at the second one in the bookstore in December. The present was a hit and if it will be anything like the first book, i can expect some mistery, magic, detective work and a real english story :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. nekem nagyon pici arcom van, szóval nekem sem állnak jól a látványos, nagyobb fülbevalók. még sajnos a bedugós kicsikből is csak a kisebbek passzolnak hozzám. ezek az ear(ring) jacket-ek viszont nekem is nagyon tetszenek.
    Asos-on van néhány. igaz, nem olyan szépek talán (bár ez ízlés dolga) mint etsyn.
    http://www.asos.com/Women/Jewellery-Watches/Earrings/Cat/pgecategory.aspx?cid=11409#parentID=-1&pge=0&pgeSize=36&sort=-1
    https://www.etsy.com/search?q=front%20back%20earring&ref=market

    ja. és egy Timberland bakancs az nálam is álom, ha a mostani téli cipőmet sikerül végre lerongyolnom teljesen, veszek egy nagy levegőt és beruházok egyre :)

    dusi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, szétnéztem Asos-on és van egy pár ígéretes darab. Azt hiszem megvan mivel töltöm a mai délutánt :)

      Biztos sokáig tudod majd használni, ha egyszer beruházol a bakancsra, nekem nem volt szívem ennyit költeni :)

      Törlés
  2. Jaj, én nagyon szeretem ezeket a bejegyzéseket, olyan izgi mindig :) Most is minden tetszik, bár sajnos a könyv/ek eddig ismeretlenek voltak számomra.
    Fülbevaló ügyben Ebay? Ott esetleg ezek? ;) Jó nem ugyanaz, de hátha.

    http://www.ebay.com/itm/BAUBLEBAR-LEAF-ME-ALONE-Crystal-Silver-Ear-Jacket-Peekaboo-Cuff-Earrings-/181633305506?pt=Fashion_Jewelry&hash=item2a4a304ba2

    http://www.ebay.com/itm/Paris-Street-Style-Silver-Double-Sided-Earring-Arrow-Spike-Crystal-Ear-Jacket/390979610706?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D777000%26algo%3DABA.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131227121020%26meid%3D15b0f1cef67044558d937a3865bbbd65%26pid%3D100009%26prg%3D20131227121020%26rk%3D1%26rkt%3D4%26

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De örülök, ha tetszenek, már gondolkozom hasonló felépítésű, de kicsit más témájú bejegyzéseken is, ami reményeim szerint ugyanilyen érdekes lesz :)

      Hú a 2. fülbevaló nagyon tetszik, de sajnos ők sem szállítanak Magyarországra...nem tudom miért van ez. Az első is nagyon szép, már máshol is láttam, de lehet elsőre egy szolidabb darabbal indítanék :)

      Törlés
    2. A sok meg nem érkezett csomag miatt lett elege több eladónak a hozzánk szállításból. :/
      És persze én is nagyon kedvele mezeket a bejegyzéseket. ;)

      Törlés
    3. Ó, nem is tudtam, hogy ezért nem szállítanak sokan hozzánk :/ de azért örülök, hogy a bejegyzések tetszenek :)

      Törlés