Colourful sandwiches!

4/16/2015



Ígértem, hogy megosztom veletek, hogy miket is szoktam enni az edzés mellett és arra gondoltam, hogy, most nem részletezem az egyébként is magától értetődő egészséges ételeket, úgy mint turmixok, vagy a csirkemell-saláta kombináció. Inkább 4 szendvicset készítettem, amik első látásra nagyon különböznek az iskolai vagy kirándulásos uzsitól; se zsömle, se kolbász, se paprika. Ezek helyett kicsit szokatlanabb, de annál finomabb feltét került a kenyerekre csak, hogy lássuk, a szendvicsnek sem kell unalmasnak lennie! Remélem ti is kedvet kaptok a szemet gyönyörködtető finomságokhoz!

I promised to show you what i eat, besides working out and decided to skip talking about the otherwise obvious healthy food options like turmixes or the classic chicken breast-salad combination. I rather made 4 sandwiches that look very much the opposite of what we brought to school or on excursions. Instead i put ingredients that are bit odd on top of the bread which proves that sandwiches don't have to be boring! I hope you get in the mood for trying these out!


ananász + camambert + chia mag

pineapple + camambert + chia seeds




mogyorókrém + zeller + mazsola

peanut butter + celery + raisins




avokádó + főtt tojás + paradicsom

avocado + boiled eggs + tomatoes



feta sajt + eper

feta cheese + strawberry



You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Wow! Nagyon jól néznek ki, bár nekem ez már szendvicsre merész ízkombináció :) Bár az utolsó kettő még belefér ;)
    Megkérdezhetem, te hol veszel chia magot és milyen árban van? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nyugodtan próbáld ki őket, meg fogsz lepődni, hogy együtt milyen jók az ízek :) A chia magot bioboltban vettem, kb. 1000 Ft volt a 200 grammos kiszerelés :)

      Törlés
  2. uh de jól néznek ki! éhes is lettem :))

    VálaszTörlés
  3. Ezek a képek kiverték nálam a biztosítékot! Hogy tudsz ilyen ínycsiklandó szendvicseket készíteni? Annyira jól néznek ki, hogy mindjárt beleharapok a képernyőbe :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Örülök, hogy tetszenek, azért a monitorba ne harapj :D

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Szerencsére viszont teljesen átlagos hozzávalók kellenek, egy is zöldség, egy kis sajt :)

      Törlés
  5. Én is összerágnám legszívesebben a monitort. :)) Csorog a nyálam! Micsoda különleges és nem hétköznapi szenyák. Komolyan el kéne kezdenem kísérletezni az ízekkel. Ezeket magadtól találtad ki? Vannak kedvenc gasztro oldalaid? :) Ha nem válik be a jogi pálya, menj szakácsnak, mert zseniálisak a receptjeid... :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az avokádósat én találtam ki, az eprest anyukám javasolta, mert eddig csak szőlőt ettünk sajttal :) A zellert nagyon szeretem, így arra direkt rákerestem neten, hogy salátán kívül, hogy érdemes fogyasztani, az ananászosba véletlen futottam bele és egyébként pont az a kép volt az, ami ezt a bejegyzést megihlette! :) Kifejezetten gasztro oldalakat nem olvasok, ha vannak otthon alapanyagaim, arra szoktam esetleg rákeresni, hogy azokból mit lehetne csinálni. Örülök, hogy tetszenek a receptek, ezek az egyik kedvenc témáim blogbejegyzés gyanánt :)

      Törlés