Transylvania diary

8/09/2015



Ádám családjával két hete Erdélyben jártunk és csodaszép helyeket néztünk meg. Még sosem jártam errefelé, viszont mivel ilyen közel van Magyarországhoz, rajta volt a bakancslistámon egy ideje. Szívesen visszamennék még felfedezni a környéket, de most csak egy 4 napos kiruccanásra volt időnk. A kedvenceim a hegycsúcsok voltak, egyrészt a gyönyörű kilátás, másrészt a hűvös idő miatt. Jártunk barlangban, helyi piacon és egyik nap túráztunk is. Az út hegyi patakon és sziklákon át vezetett a végállomásig, ahol egy vízesés várt minket. Ti jártatok már Erdélyben, ha igen, hogy tetszett? :)

We went to Transilvania with Ádám's family 2 weeks ago nd visited some amazing places. I've never been there before, but since it's so close to Hungary, it was on my bucket list for a while. I'd really like to go back someday again to explore some more, but we only had 4 days this time to look around. My favourite sight were the mountains because they were spectacular and the weather was so much cooler there. We also went to a cave, to a local market and hike on the day before last. Our path leaded us through a mountain creek and some rocks, only to leave us with a beautiful waterfall at the end. Have you ever been to Transillvania, and if yes, did you like it? :)



























You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Én vagyok olyan szerencsés, hogy az egész rokonságom Erdélyben él, és majdnem az összes vakációmat itt töltöm, mint most is :)
    Nagyon jó volt a képeidet nézegetni! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó neked, akkor a rokonlátogatás mindig felér egy nyaralással! :) Örülök, hogy tetszettek a képek! :)

      Törlés
  2. IMÁÁÁÁDOM!!! nagyon gyönyörű a táj, és a képek is!!! annyira édesek vagytok mindannyian, és hogy te még túrázás közben is remekül nézel ki, utállak! :D:D <3 Az Ádival közös kép pedig naagy kedvenc! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3 annyira szép volt minden, bármikor visszamennék, akár közösen is lehetne, nem? :) Azért nem volt akkora hűdenagy túrázás, szerencsére nem volt dög meleg, így egyben maradtunk :D

      Törlés
  3. WOOOOW! Még sosem voltam Erdélyben, de évek óta nagyon szeretnék eljutni, csodálatosan szép hely!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most először, de még mindenképp vissza kell mennem, olyan szép a táj, nekem egyébként Ausztriát juttatta eszembe :)

      Törlés