DIY - Gold spray paint

12/15/2015





A Karácsony közeledtével előtérbe kerülnek az ünnepi színek és ezek közül talán az egyik kedvencem az arany. Habár az év minden szakában elegánssá varázsol bármilyen tárgyat, így decemberben még inkább hozzájárul az ünnepi hangulat kialakításához. Ma 5 apróságot hoztam, amik arany festékkel még inkább a szívembe lopták magukat. 

As Christmas approaches, more and more festive colours appear, but i have to say, my favourite of them all is gold. Even thoughit instantly makes everything elegant, it really adds to the festive vibes in December. Today i brought you 5 things that i like even better, when sprayed with gold.




ÍRÓSZEREK - STATIONERY


Ugye, hogy rögtön elegánsabbak lesznek a mezei írószerek egy kis arany festék után? A befőttes üveget olló tartóvá avanzsáltam és az egységes arany szín miatt teljesen olyan, mintha minden egy szett része lenne!

These stationery looks so much more elegant with gold spray paint right? I made this jar into a scissors holder and because of the paint, everything looks like theey are from the same set.



ÁLLATOK - ANIMALS


A Müllerben rengetegféle aranyos gumi kisállatot árulnak és tegnap nem tudtam ellenállni, beszereztem egy rókát és egy mókust az őszi/téli hangulat jegyében. Arannyal lefújva cuki kiegészítői a lakásnak, de nekem legjobban dobozok/gyertyák tetején tetszenek. Pillanatragasztóval vagy ragasztópisztollyal rögzítsük őket, így 'fogóként' szolgálhatnak :)

There are a tons of cute, rubber animals in Müller and i couldn't resist. Yesterday i bought a fox and a squirrel to add to my autumn/winter mood. With the gold paint, they are cute decorations for your home, but my favourite way to display them is on top of candles and boxes. Secure them with superglue or a gluegun and they'll serve as 'handles'.






BEFŐTTES ÜVEG - MASON JAR



Ahogy az írószereknél is tettem, egy befőttes üveget fújtam be festékkel, viszont ez alkalommal ragasztószalaggal fedtem be azokat a részeket, amiket nem akartam összefestékezni. Szerintem kifejezetten praktikus, hogy látjuk miből mennyi van még az üvegben :)

As i did with the stationery, i spray painted a mason jar, but this time i taped the places i didn't want any paint on. I think it's pretty practical that you're able to see how many candles i have left :)



TOBOZ - PINE CONES



Klasszikus karácsonyi dekoráció a toboz, amit arany festékkel, üveg vázában gondoltam újra. Tökéletes dísz az ünnepi asztalra!

Pine cones are classic Christmas decorations, and with gold paint and in a glass vaze it's the perfect centerpiece!




KÖVEK ÉS GESZTENYE - STONES AND NUTS


Ahogy a tobozokat, gesztenyét is lefújhatunk, sőt én az apró fehér dekorköveimnek is adtam egy réteg festéket. Direkt úgy fújtam le őket, hogy csak a tetejüket érje a festék, így valahol fehérek maradtak, illeszkedve a gyertyatartó tálhoz.

As i sprayed the cones, i gave a layer of paint to some nuts and decor stones as well. I intentionally only sprayed the top part so the white still peeks through, matching the candle holder ceramic plate.


*A festéshez Obi-ban vásárolt arany spray-t használtam./I used gold spray paint found in a local craft sotre.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszett ez a bejegyzés! Tervezel újévi fogadalmas és mi van a telefonomon bejegyzést? Mindkettő nagyon érdekelne! Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :) Újévi fogadalmas bejegyzést lehet készítek, mert nekem is megfordult a fejemben, a telefonos még nem biztos, mert igazság szerint az alap alkalmazásokon kívül nem nagyon töltök rá semmit :)
      Boldog Karácsonyt Neked is!

      Törlés