My 365 photo project

1/03/2016


Tavaly év elején megfogadtam, hogy végigcsinálok egy 365 projektet, mert úgy gondoltam, hogy sok év múlva igenis érdekes lesz a saját arcomat nézegetni, akkor is, ha most még egyáltalán nem tűnik annak. Így (szinte) minden reggel munka előtt időzítőre állítottam a fényképezőm és készítettem egy képet és bár pont emiatt a rutin miatt sokszor hétvégén nem készült kép, így is majdnem 300 önarckép született. Gondoltam megosztom veletek is, hogy milyen lett a végeredmény, de, hogy ne kelljen az összes képet végignéznetek, minden hónapból 9 képet választottam, íme:

At the beginning of last year i made a promise to myself to do a 365 project, because i thought it will be interesting in a few years to watch my face change, even though it doesn't seem too exciting right now. So i set my camera on timer and (almost) every day i took a picture of myself before work. Because of this routine i forgot to take pictures on the weekends but i still got around 300 self portraits. I thought i'd share the pictures with you, but i'll spare you from looking at all of them, and choose 9 from each month. Here they are:

1. Január - January



2. Február - February



3. Március - March



4. Április - April



5. Május - May



6. Június - June



7. Július - July



8. Augusztus - August



9. Szeptember - September



10. Október - October



11. November - November



12. December - December


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Mennyire jó! És milyen kitartó voltál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! Örülök, hogy sikerült megcsinálni, a végére már rutin lett, ma reggel már hiányzott, így, hogy vége :)

      Törlés
  2. Sokkal jobban all a rovid haj! :) Folytatod az iden is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is most a rövidet szeretem jobban bár már vágyakozom kicsit a hosszú iránt is :) Idén is folytatom, de egy kicsit más koncepcióban :)

      Törlés