Tatra Mountains

1/05/2016




2016 úgy indult, ahogy minden évnek indulnia kéne; egy jó nagy sétával a természetben. Január másodikán hótalpas túrára mentünk Szlovákiába. Az Alacsony-Tátrát "másztuk" meg és bár az évek óta ilyenkor kitartó hóesés pont idén elmaradt, bakancsos túraként megtartották a természetjárást. Gyönyörű napos időnk volt, az arcom konkrétan leégett, már ott ahol nem borította 50 réteg ruha. -10 fokban meneteltünk 12 kilométert, de a mozgás miatt szerencsére nem fáztunk csak a nap végére :) Akármerre néztem, mintha egy képeslapot láttam volna, így bőszen fényképeztem, és a képeket nézegetve jó ötlet volt, mert gyönyörűen visszaadják a megfagyott táj hangulatát.

We started off 2016 just right, with a huge walk in the beautiful nature. We went to Slovakia for a snowy hiking tour and even though the regular winter snow failed to show up this year, we did a 12 km hiking trip anyway. We had stunning sunny weather, my face even got burned where it wasn't covered in 50 layers of clothing. It was -10 celsius degrees, but fortunately we weren't freezing because we were on the move all the time. Wherever i looked the landscapefelt like a postcard, so i took a tons of pictures, which proved to be a good idea, because the pictures really show the frosty atmosphere.























You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Olyanok gyönyörűek a képeid! Mindig leesik az állam...! :D
    megkérdezhetem, hogy ezt a túrát kik szervezték?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem mindig jobb és jobb képeket készíteni, örülök, hogy tetszenek :)
      Az Alfa Tours szervezte a túrát :)

      Törlés
  2. Gyönyörű táj, gyönyörű fotók *-* Merre voltatok pontosan? Az Alacsony- és Magas-Tátrában is voltam már, de ezt most felírnám legközelebbi túra célpontként :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Alacsony-Tátrában voltunk, Donovaly-ban indult a túra :)

      Törlés
  3. Nagyon hangulatos képek, az utolsó a nagy kedvencem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt már nagyon hideg volt a végén, alig vártam, hogy beérjünk valami meleg helyre, de még megálltam ert a képért, mert úgy éreztem kihagyhatatlan :)

      Törlés