details in Szentendre

2/18/2016




Nagyon szeretek kirándulni és, ahogy kicsit is kibújik a nap a felhők mögül nekem kint a helyem! Vasárnap délelőtt gyönyörű napos időnk volt, így HÉV-vel átrobogtunk Szentendrére, és bár a túra alatt gyorsan borús lett az idő, én nagyon jól éreztem magam a közel 13 fokos időben :) Már máskor is jártunk Szentendrén, ezért arra gondoltam, hogy most a város felfedezése helyett, az apróbb részletekre figyelek és, ami megtetszett azt le is fotóztam! Legtöbbször az ilyen - részleteket kiemelő - bejegyzéseket nézegetem másoknál is, remélem nektek is tetszeni fog! :)

I love sightseeing and wandering around new places, so when the Sun first peeks through the clouds, i'm out of the house! We had wonderful, sunny weather Sunday morning, so we took the suburban train to Szentendre, which is a beautiful town nearby. Even though it got kind of gloomy, i loved the trip in the warm weather. We've already been to this place before, so i thought, instead of exploring, we could focus on the details. I snapped a picture when i saw something i liked. Most of the time, these kind of posts are my favourites to read and i hope you like mine as well! :)











You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Gyönyörű képek:)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a képeidet Karin. "Irigyellek" azért, mert van türelmed, lelkesedésed, kreativitásod és nem utolsó sorban érzéked az eseményeket ilyen színvonalon megörökíteni. Nagyon jó lesz majd visszanézned a képeket a későbbiekben, nosztalgiázás céljából. A képeidről hihetetlen energia áramlik, nézem őket és komolyan érzem a hideg levegő illatát, a süti ízét, egyszerűen úgy érzem, mintha én is ott lettem volna Veletek.

    Meg szeretném kérdezni, hogy milyen géppel és lencsével dolgozol, illetve tanultál fényképezni, vagy olvastál könyveket a témában? :)

    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Brigi!

      Először is köszönöm a hozzászólásod, nagyon örültem neki, mert ez z egyik legszebb megjegyzés, amit eddig kaptam. Mindig azok esnek a legjobban, amiket a fényképeimre kapok, hiszen ezeket én találom ki, én készítem el őket és sokkal személyesebbek, mint egy outfit vagy recept bejegyzés.

      Kis korom óta érdekel a fényképezés, apukám is állandóan kattintgatott, így ragad rám az, hogy amerre járok vinnem kell a gépem, mert félek, hogy lemaradok egy jó fotólehetőségről :) Sose tanultam fotózni és nagyon nem olvastam utána a témának, próbáltam magam felfedezni a fényképezőm és általában véletlenek útján tapasztaltam ki, hogy egy-egy beállításhoz mi működik a legjobban. Egy Sony Alpha DSLR-A200-at használok, amihez két objektívem van; egy kisebb (18-70mm) és egy nagyobb (75-300mm)

      Karin

      Törlés