It's grey time!

3/15/2016




Szürke időben szürke ruha? Miért is ne! Minden, amit rajtam láttok egy nagyon szerencsés H&M túra eredménye. Egyik nap benéztem és, amikor már azt hittem, hogy nem találok semmit, a sarokból rám mosolygott ez a ruha. A csíkos testvére már féléve az enyém és annyiszor eszembe jutott, hogy bárcsak más színben is árulnák, hogy nem tudtam otthagyni, most, hogy a lehetőség előttem hevert. Amikor fizettem észrevettem a polcon a cipőket is...féláron! Már mentem is próbálni és végül másodszor is sorban álltam fizetni :)

Grey weather, grey dress? Why not? Everything you see on me, are the result of a very lucky H&M trip. I stopped by the other day and just when i thought i won't find anything, i stumbled across this dress. It's striped sibling is already mine, and i wished so many times, that it was made in different colours as well, so i couldn't miss out on this opportunity when it was right in front of me. When i was paying, i saw these shoes on the shelf...half price! Well i tried them on and went in line to pay again :)




ruha/dress - H&M
cipő/shoes - H&M
karkötő/bracelet - Etsy
nyaklánc/necklace - Ebay







You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. nagyon szuper összeállítás:) a hajad milyen módszerrel csináltad?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kösziii :) hajvasalóval hullámosítottam és amikor kész lett kicsit összeráztam, hogy ne legyenek annyira szabályosak a tincsek :)

      Törlés
    2. aaj nekem azzal sosem sikerül..egyszer csinálhatnál videot róla :))

      Törlés
    3. úgy is gyűjtöm most a videó ötleteket, ezt is felveszem a listára :)

      Törlés