Look up!

7/14/2016
Amióta Budapesten lakom, mindig csak ámulok, hogy milyen szép régi épületek vesznek körül. Sokszor sétálok ugyanazon az útvonalon, de csak hónapok múlva veszek észre egy gyönyörű homlokzatot vagy érdekes épületet. Ezért a mindennapokban igyekszem minél nyitottabb szemmel járni és, amikor nálam van a fényképezőm meg is örökítem a szívemnek kedves házakat. Budapest tényleg kifogyhatatlan forrás és sokszor indulok el csak azért a városba, hogy keressek valami jó fotótémát. Ezekből válogattam most nektek és titeket is szeretnélek arra ösztönözni, hogy ha nem is fényképezitek le a látnivalókat, pillantsatok néha fel, hátha nektek is megakad valami újon a szemetek :)

Ever since i've lived in Budapest, I'm amazed how beautiful the old buildings are around me. I have my tipical walking routes but a lot of times i notice the gorgeous houses only after several months.  This is why i tried to look around more and more while on my way, and when i have my camera on me, i snap a few pictures of my favourite sights. Budapest is really a never ending source of great buildings and a lot of times i head to the centre, only to look for things to photograph. I gathered a few of these pictures and i'd like to encourage you to look up from time to time. Maybe you'll see something fascinating! :)
You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. Szeretem ezeket a blog témákat! Mindig találsz valami újat... vagy csak más szemmel tekintesz a városra. :)
  Kriszti

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem mindig a képeket felfűzni egy témára és, ahogy írtam nyitott szemmel járni. Örülök, hogy tetszik, ez volt a célom :))

   Törlés