Discover Budapest | Brunch | Törökméz

8/14/2017


A Discover Budapest sorozatból már kitalálhattátok, hogy nagy brunch rajongó vagyok, így nem érhet benneteket meglepetés, hogy most is egy ilyen helyet hoztam nektek. Nagyon hangulatos tud lenni, hogy ha a rohanó hétköznapok után hétvégén kicsit lelassítunk és a máskor sietősen elfogyasztott reggelit egy kedves kis helyen, ráérősen költjük el.

You've probably noticed from my Discover Budapest series that i love to brunch, so it's no suprise that i'm showing you yet another brunch place in Budapest. There is something so cozy about relaxing after a busy week and have a slow breakfast instead of quickly grabbing a bite (or none).
A Törökmézes csapat ezt írja magáról: "Hosszú előkészületek után 2015 nyarán megnyitott a Törökméz. Egy kis családi-baráti vállalkozás, ahol otthonosan érezheted magad és a reggeli kávéd mellé néhány kedves szó is jár." Teljesen egyetértek ezzel a bemutatkozással, nagyon kis otthonos, takaros hely a Törökméz, ahol az ételek olyan finomak, mint amilyennek kinéznek!

The guys from Törökméz say this about themselves: " After a lot of preparation, Törökméz opened in the summer of 2015. This is a small family and friend business, where you can feel right at home and you can expect a few kind words with your coffee." I totally agree with this intorduction, because this place feels truly homely and the food is just as delicious as it looks.


A Törökmézben a brunch menükben megszokott finomságokon kívül, helyben készült süteményeket fogyaszthattok, frissen pörkölt 100 %-os arabika kávét szürcsölve. Ezen kívül egy kis üzlet is működik a reggeliző helyen belül, ahol sonka és sajtkülönlegességeket és delikát finomságokat kóstolhattok/vehettek a világ minden tájáról.

You'll find cakes baked on the spot and freshly roasted 100% arabica coffee in Törökméz, besides the usual brunch menu. There's also a small shop in the brunch place where you have the chance to taste and buy ham and cheese specialities from all over the world.Ha nektek is megjött a kedvetek egy kis brunch-hoz, a Törökmézet a Margit utca 27. szám alatt találjátok a II. kerületben.

If you got into the mood of brunching, go check Törökméz at 27. Margit Street, second district!

You Might Also Like

0 megjegyzés