MOOD OF THE MONTH - DECEMBER

1/02/2018



Boldog új évet mindenkinek! Remélem jól teltek az ünnepek és kipihenve vágtatok neki a 2018-as évnek. Én egy ideje már előre tekingetek, tervezem az elkövetkezendő hónapokat, de most még úgy gondolom belefér egy kis visszakacsintás az óévbe. 2017 utolsó mood of the month bejegyzését áthatja az ünnepi szellem, hiszen a Karácsonyon kívül ekkor ünnepeltem a születésnapomat is.  Az elmúlt hónapot nagyrészt utazással töltöttem, így az első és az utolsó hétvégén kívül nem is voltam itthon. Mondhatni keresztül-kasul szeltük az országot így az év utolsó heteiben Borsod-Abaúj-Zemplén megyétől Vas megyéig ismerkedtünk kis hazánkkal, sőt még Ausztriába is átlógtunk egy fél napra. Ti mivel töltöttétek az ünnepeket és a szilvesztert?

Happy New Year everyone! I hope you had a nice break and you got a good start to 2018. For a while now, i'm only looking forward, planning the next months, but i think it's quite alright to take one last look at the previous year. The last mood of the month of 2017 is all about the festive vibes, because december is not only the month of Christmas, but my birthday as well. I spent the last month mostly travelling, so except the first and last weekend, i was on the road. We literally crossed the country and took a little tour to Austria too. What have you been up to this Christmas and New Years Eve?













You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Annyira hangulatos lett az összes kép *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont valami ilyesmi volt a célom, hogy aki végignézi egy picit decemberi hangulatba kerüljön, örülök, hogy sikerült :)

      Törlés
  2. Szia, gyönyörű képek! Egy ideje már vissza-visszatérő vendég vagyok a blogodon, de most különösen megörültem a kőszegi képeknek :)
    Van valami személyes kötődés, vagy véletlenül akadtatok rá? Én is imádom a várost, a nagyszüleim laknak ott :)
    Egy ideje pedig a Városházán dolgozom - ami egyben az ország legrégebbi városházi épülete is -, és az első pár napban eltévedtem benne, annyira zegzugos... de az biztos, hogy nem mindenki munkahelyén szelfiznek a turisták a kertben... :D


    Sikerekben és élményekben gazdag új évet kívánok!
    Kinga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kinga!

      Igazán jó volt olvasni ezeket a sorokat, örülök, hogy tetszenek a képek! :)

      Kőszegre véletlenül találtunk rá és mivel már a képeken is elvarázsolt bennünket, úgy döntöttünk, hogy ott töltjük a Karácsonyt. 25-én a helyi gimi (szerintem történelem) tanára egy városnéző túrát is tartott nekünk, ahol említette a városháza történetét is!
      Egyébként nagyon sok képet csináltam és holnap tervezem felrakni őket ide úgyhogy mindenképp nézz vissza! :)

      Törlés
    2. Megnéztem őket, nagyon szép az összes kép! Teljesen átadják a hangulatot :)
      Gyertek máskor is! ;)

      Törlés
    3. Mindenképp visszalátogatunk még, mert nagyon tetszett! :)

      Törlés