pink&black

1/20/2012







Csak gyors hoztam pár képet és már megyek is takarítani. Eltüntetek mindent ami a vizsgaidőszakra emlékeztet, új illatos ágyneműt varázsolok magamnak és bevásárolni is elmegyek. Este jön át anyukám és elmegyünk moziba, a Jack és Jill-t fogjuk nézni. Valaki látta már? Ha igen akkor jóóó? A mozi után itt alszik és szombaton belevetjük magunkat egy kis vásárlásba, a fő cél az akciók vadászása :) Délutánra pedig azt találtuk ki, hogy elmegyünk a Napfény Fürdőbe (vagy hogy hívják), mert ő nagyon szeret uszodázni és ott még én sem voltam. Este pedig irány hazaaa. Legyen szép hétvégétek! :)


I just quickly brought you some pictures and I'm off to some cleaning. I will make everything  disappear what is reminding me of the exam period, I will also get myself new, nice scented bedlinen and I will probably go to buy smth to eat. My mom comes over tonight and we are palnning to watch Jack and Jill in the cinema. Have any of you seen it? If yes, is it goooood? She will sleep here and tomorrow we gonna go hunt dicounts and sales :) For the afternoon we planned to visit the Napfény Fürdő (it's a swimming pool) cos she really likes places like this and I haven't been in this one so far. After all this we are heading hoooome. Have a very nice weekend! :)


egy újabb reggeli fej a végére:D /another morning face till the end :D

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Én már megnéztem, épp tegnap, írtam is róla a blogomban :D. Szerintem lehetett rajta nevetni, vicces volt, vegyes véleményeket lehet róla hallani. Amúgy is szerintem Adam Sandler nagyon jó színész, ezért is érdemes megnézni. Vannak jobb filmjei, pl . Nagyfiúk,de ez sem volt rossz. :D ;) jó mozizást. Csinosak a képek. :) xoxo

    VálaszTörlés
  2. na köszi szépen, én jókat hallottam róla :) Adamet szeretem úgyhogy nem lehet baj :D

    VálaszTörlés
  3. áá. utálom, hogy mást nem is tudok írni csak hogy jhááj de szép Karin, de uu.. ez az összefogott hajú style is nagyon bejövős.. jóóó mozizást, shoppingot meg hasonlóakat... (:

    VálaszTörlés
  4. ne utáld, nekem nagyon jól esik :) a hajról meg annyit, hogy a hullámok már nem voltak az igaziak, de hajat mosni sem volt kedvem, úgyhogy összekontyoztam a hátulját mint egy átmeneti megoldás :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll neked ez a haj így :)

    VálaszTörlés
  6. köszönööm, akkor megcsinálom máskor is így, pedig tényleg csak ilyen átmeneti megoldásnak szántam :D

    VálaszTörlés