a totally girly day

1/26/2012



Ma nagyon jó kis napom volt Adrival :) Fél 11-re jött, kicsit dumcsiztunk, benéztünk a Müllerbe (kötelező:D) a pizzériában ebédeltünk és kimentünk az itteni tóhoz, természetesen fényképezni :D Naaaaagyon hideg volt, de mi álltuk, néha még kabát nélkül is, de megvagyunk :) Amikor már szétfagytunk hazajöttünk és csináltunk 2 bögre jó forró teát és megnéztünk 2 Pretty Little Liar részt. Komolyan mondom ez a legjobb program :) Jajj és megint Aldi ajánló következik, de el kell mondanom. Lehet kapni olyan joghurtot, hogy országok joghurtjai és annyira finomak vannak benne, ugye Adri? :D kettőt el is feleztünk gyorsan :D Mielőtt Adri ment volna haza a képeket is megszereztem a memóriakártyájáról, úgyhogy ezeket mutatom most nektek. Többet rólam, kevesebbet Adriról, mert szerintem ő is fog rakni a blogjára :) 


I had a very good day today with Adri :) She arrived at 10:30, we talked a bit, went to Müller (mandatory :D), had lunch in the local pizzeria and went to the town's lake of course to take pictures :D It was veeeeeeery cold but we stayed strong and survived sometimes even without a jacket :) When we were freezing as hell we decided to come home and we made 2 big cups of hot tea and watched 2 episodes of Pretty Little Liars. I swear this is the best way to spend time :) Oh and I'm recommending Aldi again but I have to tell you. You can find yoghurts called countries yoghurt and they are so delicious, right Adri? :D We shared 2 after the teas. Before Adri left I saved the pictures from her memory card to my laptop and I'm showing you some now. More of me, less from her cos I think she will share some on her blog too :) 






Adri szerint tipikus én :D /Adri says this is tipical me :D




BRRRR








<3










puszi mindenkinek :)/kisses to everyone :)

You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. jajj de jó lett a gif <3 imádom :D ééés az ingedet is eléggé csipázom:) a pizza finom volt, müllert szeretem, maszkot holnap felrakom, prettyn kiakadok, teát szürcsölném, joghurtot beraktam a kedvencekbe és kariiiiint sem vetem meg:P :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. uugye? az összes fantáziámat bevetettem :D favágó ing, én is szeretem :) jól mondod barátom, összegezve ez egy nagyon jó nap volt, kérek képet amikor fent van a maszk :D
      ui: én meg téged raktalak a kedvencekbe :)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. köszi Tami, pedig először haboztam, hogy megvegyem-e de jó választásnak tűnt :)

      Törlés
    2. én is ilyesmit keresek,de sehol nem találok :s te hol vettted? : )

      Törlés
  3. aranyosak vagytok cicák! a gif a végén eléggé cuki! :):)

    VálaszTörlés
  4. néztem a csizmád az elején, hogy milyen jó, aztán mondom magamban: nekem is lenne most hasonló, ha nem hagytam volna ott 4000ért a deichmannban, erre látom a közeli képen, hogy ez ugyanolyan.áááá nem hiszem el, azóta (kb. 2hónapja) mindennap eszembejut ez a baki és úgy hiányzik és már sehol nincs belőle. szóval kérlek ha látsz hasonlót akkor szólj, mert utálom ezt a "miértnemvettemmeg?" gyötrelmet.=(
    szerinted a napfényparkba jár annyira kevés ember, hogy nem vették meg még az összeset? vagy ott már nincs is ez az üzlet? vagy kéne vmi falusi deichmann, ott lehet, hogy találnék még.=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én valamelyik héten voltam az Árkádban és ott volt a bolt hátulja felé kirakva egy, pont néztem is hogy de ismerős, utána leesett, hogy nekem is az van :D Úgyhogy szerintem érdemes ott is megnézni :)

      Törlés
    2. én is voltam 3 hete, de nem láttam sehol. bár szerintem ha 1 darab volt, az 100%, hogy nem 39es...éljen a standard lábméret!=/

      Törlés
    3. update: most néztem meg a deichmann keresőjébe, de azt írta, hogy csak hódmezőn van.

      Törlés
    4. na az még nincs is messze, lehet végül csak megszerzed :)

      Törlés
  5. az a giiiiif... áhj... szépek vagytok lánykák.. Oo (:

    VálaszTörlés
  6. @Tami: nem engedi, hogy oda válaszoljak, úgyhogy itt írok. Ha jól emlékszem a Deichmannban találtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ódejó,akkor majd megnézem h van-e,csak az a gáz h nem minden nap járok át szegedre vagy csabára:/ mind1. reménykedek még:) és köszi( :

      Törlés