last night-outfit-brunch

2/04/2012

Tegnap este megint átjött Katrina így hárman voltunk. Jó emlékeket idézett, a suliban is legtöbbször hárman voltunk a szobában, ki-ki a saját dolgát csinálta, de közben beszélgettünk is :) Itt is aludt és reggel amikor ment el mi bevásárolni indultunk. Azt találtuk ki, hogy ha már hétvége van és egyben ez az utolsó napom is itt, vonjuk össze a reggelit az ebéddel és csináljunk brunch-ot. Nyamm nagyon finom volt,még most sem vagyok éhes :D Megvettük a vonat és a buszjegyünket is Malmöig, reggel 3-kor kelés, mert a gép 8-kor indul és oda kell, hogy érjek. Utálom, hogy ilyen korán van jajj, pedig régebben csak délben indult, na mindegy.  Kár, hogy már menni kell haza, de a sulit is várom, na meg, hogy a saját szememmel lássam azt a nagy havat amiről mindenki beszél! Most megyek egy kicsit pakolászni, puszii


Katrina came over again yesterday night so it was the 3 of us. It brought back some nice memories cos in our old school usually us 3 were together, everyone doing their own thing but still also having a chat meanwhile :) She slept here and in the morning when she left we went shopping. We thought since it's weekend and also my last day we have breakfast and lunch together and we will make a brunch. Yumm it was delicious, I'm still not hungry :D We also bought our train and bus tickets to Malmö. We are getting up at 3 am so I can catch my plane at 8. I hate that it's this early, before the planes left around noon. It's a pitty I already have to go home, but I'm also looking forward to school and to see the big snow everyone talks about with my own eyes! I will go pack a little bit now, kisses
















Ja és nézzétek mit kaptam C-től :) Nem vagyok nagy kávés, értsétek úgy, hogy szeretem, de nem kell a felkeléshez nekem,ezért ritkábban iszom, úgyhogy lehet inkább teát fogok belerakni, mindenesetre nekem nagyon tetszik :) 


Oh and see what I got from C :) I'm not a big coffee drinker, meaning I like it but I don't need it for waking up so I drink it less times so I think I will put tea in it instead. Anyway I really love it :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. jajj de joooooooooooooooooooo az a termoooooszbögreee :)

    VálaszTörlés
  2. hihi egyen cipőnk van :D nagyon tetszik a blogod <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. iigen? én nagyon szeretem, olyan kis kényelmes :) óó ez volt a legnagyobb bók amit írhattál, hogy nagyon tetszik a blogom, feldobtad az estém :)

      Törlés