today is yesterday's tomorrow

4/06/2012

Egy tegnapi outfitet hoztam ma nektek. rettentő meleg volt a blézerben egy idő után, de levenni nem akartam, mert úgy éreztem, hogy úgy meg túl nyári :D légyszi mondjátok, hogy ti is szoktatok ilyen helyzetbe kerülni és nem csak én szenvedtetem magam :D A tegnapi amúgy egy jó nap volt, az egyetlen órám elmaradt, úgyhogy nálam kitört a szünet :) Este barátnőmnél Évinél voltam és áthívtunk 3 másik lányt a régi gimis osztályunkból, hogy egy kicsit dumáljunk. Addig C Évi barátjával és a srácokkal volt és olyan 1 körül csatlakoztam hozzájuk a Jatéban. Kicsit bulizgattunk, megtettük a szokásos McDonalds kört és már dőltünk is be az ágyba aludni. Ma mindent összepakoltam és hazacuccoltam az egy hetes tavaszi szünetre. Már van pár tervem, hogy mit fogok csinálni és ezekről természetesen ti is értesülni fogtok :) 

I brought you some pictures of yesterday's outfit. it got really warm in the blaiser after a while but i didn't wanna take it off cos i thought my top is too summerish alone :D please tell me that sometimes you also find yourselves in situations like this and i'm not the only one doing it :D otherwise yesterday was a nice day, my only class was cancelled so spring break started for me a day earlier :) i spent the evening at my friend's évi and we invited 3 other girls from my old high school class to catch up a bit. Meanwhile C was with Évi's boyfriend and some guys and i joined them aroun 1 am at a party place. We were there a little bit, took our McDonalds round and went to bed exhausted. This morning i packed all my stuff up and moved home for the spring break. I already have some plans to do in this week and you will of course know about them if smth gets sure :)




You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. ááá én is annyiszor szenvedtetem inkább magam, minthogy levegyem a kabátot. :D egyébként nagyon tetszik az outfit! :) puszi

    VálaszTörlés
  2. Nem csak veled történik ilyesmi :) Az outfit pedig nagyin jó, tetszik ez a póló :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon csini:) és tipikus, én is mindig magamon hagyom a blézert :D:D:D

    VálaszTörlés
  4. Húú.. én mostanában vagyok megzakkanva :D egyszerűen nem tudom mit vegyek fel :D se lábra se ruha ügyben... egyikbe már beleizzad a lábam, ha könnyebb cipőt veszek fel, abban fázna :D ááááh utálom a dilemmát, meg persze nem akarom, hogy hülyének nézzenek, hogy miben vagyok:D.
    Tetszik az összeállításod :$

    VálaszTörlés
  5. ahh teljesen megnyugtattatok :D lehet ha kb mindenki levenné aki így szenved akkor már nem is lenne gáz :D örülök lányok, hogy tetszik :) puszi mindenkinek :)

    VálaszTörlés