blogger award!

5/03/2012

Képzeljétek milyen csudijó napom volt! Na nem csak azért mert reggel mindössze fél óra alatt két tárgyalást is letudtam, és nem is csak azért, mert jól sikerült a munkajog zh-m és a tudományos diákkör is tök vicces volt hanem azért is, mert 2 blogger díj várt rám, amikor jöttem lecsekkolni a kommentjeiteket! Nagyon köszönöm Shelbe-nek és legerősebb virágszál-nak, hogy rám gondoltak! Jó érzés, hogy most már én is a díjazottak közé tartozom, mert látom ,hogy van értelme annak, hogy írom a blogot :)



Guess what a nice day I had! Not only cos I accomplished 2 trials visits (mandatory for law school) in about 30 minutes this morning, not only cos my employment law test turned out good but also because I found out I got 2 blogger awards today! Thank you soooo much  Shelbe and legerősebb virágszál for thinking of me! It feels good to be among the awarded ones which shows that you like what I'm doing and this makes me happy :)




A szabályok, díjjal járó kötelezettségek a következők:/Rules and duties.

- Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van, és add át a díjat./Choose 5 blogs that have less than 200 followers and forward them the award.

- Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad./Thank the person who gave it to you.

- Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat./Make a list of the blogs you are awarding and leave a comment on their blog to let them know about it.

- Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad./Share 5 things that your followers don't know about you.

1. Nem valami nagyon szeretem a fagyit, vagyis az ízével nincs bajom, de fél gombóc után megunom és nem bírom megenni./I don't really like ice cream, I mean I'm okay with the taste but I get tired of it after a few minutes and I can't eat it.

2. Németből is van nyelvvizsgám, de már nagyon beszélem és franciát is tanultam egy rövid ideig./I have a language exam in german too but I don't really speak it anymore. I also learned french for a little while.

3. Óvodában a szivecske volt a jelem és ha elkezdek firkálni mindig ezt rajzolom először...vagy egy napocskát :)/My kindergarden sign was a heart so whenever I just start to draw it's the first thing I draw...or a sun :)

4. Imádom a leveseket, nagyon tud hiányozni ha már egy hétig nem ettem legyen az klasszikus húsleves vagy valami új különlegesség :)/ I love soup and I can really miss it if I don't get it for at least a week. It doesn't matter if it's a classic chicken soup or smth new specialty :)

5.  Rengeteg időt el tudok tölteni a tükör előtt azzal ,hogy valami új hajfonatot vagy kontyot próbálok megvalósítani, szeretem a youtube videókat nézve én is úgy hullámosítani, beállítani a hajam, ahogy ők csinálják. (legalább is próbálkozom :D)/ I can spend a lot of time in front of the mirror trying to recreate a braid or a bun, I like to watch youtube videos and   curl or style my hair as they do (or at least I'm trying :D)

Nagy bajban vagyok azzal, hogy kinek adjam a díjat, mert akiket olvasok vagy pont ma vagy korábban már megkapták a díjat a többieknek meg több mint 200 követője van. Úgyhogy bocsánat, de tényleg nem tudom kinek adjam a díjat :( Ez viszont nem azt jelenti, hogy senki nem érdemelné meg! (remélem nem utáltok :D)/I'm in big trouble who to give the award cos from the ones I'm reading everyone got it either today or earlier and the others have more than 200 followers. So sorry but I don't think I can give it to someone :( But this doesn't mean no one deserves it! (I hope you don't hate me :D)




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Kukk be hozzám,vár ott Téged valami!:)
    http://zituublogja.blogspot.com/2012/05/viragok-es-dijak.html

    VálaszTörlés