5 days 5 pictures

7/20/2012

Így péntek lévén egy heti összefoglalót akartam adni és mivel nem nagyon tudok nap közben fényképezni, mert az irodában vagyok, csak magamról készült webcamos képekkel szolgálhatok :D Remélem nem bánjátok :) Ha már nagyon sok a munka, rátok gondolok és kattintok párat, így született a mai összeállítás is. Nem mind erről a hétről van, de ötöt gyűjtöttem össze, így jut minden napra egy kép :) Nektek van kedvencetek? :)


Now that it's friday I wanted to give a summary but since I can't really take pictures during the day cos I'm in the office, I can only offer the ones taken with my webcam. I hope you don't mind :) When I have loads of work I just think of you and snap some, that's how this post came to life. They are not all from this week but I've choosen 5 so there is a picture for each day :) Do you have a favourite? :)






You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekeeeeem jajj de tetsziiik. <3
    Tetszik a blogod.
    Bekövettelek.
    Kérlek, ha van egy kis időd, nézz be hozzám, rám férne pár követő, most elég erőteljesen gyúrok a 100ra.:Dd
    A blogom: www.zsani-thefashionoflife.blogspot.com
    előre is köszii xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi zsanii, majd én is benézek hozzád, a követést nem ígérem mert az nem kérésre megy hanem tetszésre :)

      Törlés
  2. juj hogy csinálod meg így a hajad mint a legalsó képen? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt pont hajvasalóval csináltam, rátekerem miközben végighúzom a hajon és akkor ilyen laza hullám lesz. Kb. csak a hajhossz felétől kezdtem nem teljesen a fejem tetejétől :)

      Törlés