here again

7/18/2012


Ma nagyon aktív vagyok, mint látjátok, már másodszorra jelentkezem :) Adrival mégsem tudtunk találkozni, így volt időm munka után lefényképezni a mai outfitet is, gondoltam valakit érdekelhet :) Jó sok dolgom volt ma is, de nem baj legalább fontosnak érzem magam, és tök jó érzés, hogy már magamtól is tudom a dolgokat és legtöbbször tudok segíteni pár hozzászólással. Rutinszerűen mennek a szerződésmódosítások és az egyéb hasonló nyalánkságok :D Azért már én is várom a hétvégét, fura is kicsit, hogy nyár van, mert nem érzem úgy. Most van először, hogy dolgoznom kell, szerencsére csak augusztus elejéig. Akkor még tiszteletünket kell tenni a SZIN-en és kiélvezni a nyár utolsó heteit :)


I'm pretty active today as you can see, it's my second post for the day :) Adri couldn't make it today so I had some time after work to take pictures of today's outfit too, I thought someone would might be interested :) I had a lot of work to do today but I don't mind cos I feel important. It's nice to know that I can do things now on my own and even help others with some comments. Contract modifications are rutine tasks for me now as well as other difficult-sounding things :D Still I can't wait for the weekend, actually it's a bit weird that it's summer cos I can't feel it at all. This is the first time I have to work in the summer but fortunately only till the beginning of august. When I finish I will attend the festival taking place here in Szeged and I will try to enjoy the last days of summer :)



nadrág/pants: H&M
felső/top: Pull and Bear
nyaklánc/necklace:  Rossmann
óra/watch: Michael Kors
szív karkötő/heart bracelet: C&A
többi karkötő/other bracelets: H&M










You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Annyira jó az az óra :)!!! Hol lehet ilyet venni? És mennyibe fáj :D?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöööm :) hát ez bizony nem olcsó mulatság, interneten rendelve 45 körül szereztem, ilyenkor a vám is rájön meg szállítás, de így is olcsóbb mint óraüzletben. Én a Westendben láttam, de ott már 60-at kértek érte.

      Törlés
  2. Igen, gondoltam, hogy nem olcsó mulatság :), de nálam az óra nagy becsben tartott dolog :).

    VálaszTörlés