messy bun for lazy days

1/02/2013


Boldog 2013-at mindenkinek! :) Hogy telnek az év első napjai? Dolgoztok vagy újra beindult a vizsgákra tanulás? Nekem személy szerint lassan az utóbbit kellene elkezdenem, de még adtam magamnak egy nap szabit mielőtt visszamennék Szegedre. Ha ti is úgy vagytok mint én, hogy a szilveszteri buli után még nem volt kedvetek hajat mosni és talán fésülködni sem annyira, akkor itt egy egyszerű hajviselet, amit pont az ilyen napokra találtak ki. Nem kell mást tennetek mint az amúgy is kócos hajatokat összekötni, nem baj ha itt-ott kiáll egy szál. A lófarkatokat tupírozzátok fel és utána tetszés szerint csatoljátok fel egy kontyba. Én a biztonság kedvéért egy vékony hajgumit is raktam az egészre, mert így biztosabbnak tűnt és talán jobban is tart. Jó tanuláshoz, mert nem lóg bele a szemünkbe, nekem meg főleg, mert ha ki van engedve azt veszem észre, hogy állandóan csavargatom :D Ha véletlen be kell ugranunk a városba akkor sem nézünk úgy ki, mint aki most kelt fel, sőt szerintem kicsit olyan hatást kelt, mintha tényleg időt fordítottunk volna rá, pedig szó szerint 2 perc alatt kész van :)

Happy New Year everyone! :) How are you spending the first days of 2013? Are you already working or back to studying for the exams? I should be actually doing the latter but I gave myself one more day off before I head back to Szeged. If you feel the same as me, meaning you didn't really feel like washing your hair after the new year's party or maybe you haven't even combed it, here's a simple hairstyle just for days like this. Here's what you have to do: put your already messy hair in a ponytail and tease the ends. When you are done, grab some bobby pins and pin the ends in a bun. Don't worry if some of the hair is sticking out. I personally wrapped a hairband around my bun cos I felt it's more secure this way and will last longer. It's perfect for studying cos it prevents our hair to be in front of our eyes all the time and especially practical for me cos I tend to play with it instead of focusing on what I'm reading :D This hairstyle can be useful if we suddenly have to go into town cos we won't look like someone who just got up. Actually I think it looks a bit like we put some effort in doing it while it literally took 2 minutes creating this look :)





Ui.: szilveszteri képekkel is jönni fogok nemsokára! :)

Ps.: I will post new year's party pictures soon! :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. nagyon jó a hajad így:) majd próbálkozom vele, az enyém öntörvényű és szétcsúszik, úgyhogy egyelőre csak szoros kontyban marad meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hajrá akkor, de tényleg jobb, ha többnapos hajjal próbálod először, mert akkor jobban megmarad, vagy esetleg hajlakkozd az is segíthet :)

      Törlés
  2. nálam sima copf az ápol és eltakar kategória, ma asszem alkalmazom is, bár elvileg még nem ellene zsírosnak lennie a hajamnak, de asszem a sapkázás picit borítja a 6-7 naponta történő hajmosás "rendjét". genyóság, barátomira élveztem, h sok év után ilyen jól beállt.
    nekem ma már munka volt, délután pedig barátnőzés lesz. :) hajrá a tanuláshoz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jó neked, hogy csak 6-7 naponta kell mosnod :)
      ú a barátnőzés jó program, nekem most jó sok kijutott belőle, úgyhogy tényleg ideje visszaállni a tanulásra! :)

      Törlés