floral

2/12/2013


Nagyon elsuhant a hétvégém, anyukám meglátogatott és egész nap a várost jártuk. Vasárnap olvasgattam, kihasználtam, hogy még nem kell tanulni :) Amikor Adri Szegedre ért átmentem hozzá, fényképeztünk kicsit, együtt készülődtünk majd amikor Petra és Rencsi is csatlakozott kimentünk az mk-s koliba a szokásos beköltözős buliba. Gondolhatjátok, hogy a hétfőm nem sokat ért ezek után, de ma már itt vagyok és mutatom is, hogy mit vettem szombaton. Végre találtam egy szép virágos nadrágot, bezzeg amikor kerestem egyik sem tetszett. Most sem ezt akartam venni, de olyan olcsó és szép volt, hogy megvettem. A póló is új, úgy voltam vele, hogy jól illik hozzá. Én ezekkel várom a tavaszt, vége lehetne már ennek a hideg télnek :)

My weekend passed by in a blink of an eye, my mom came to visit and we were in town all day long. I was reading and relaxing on sunday, just enjoyed my time when I don't have to study. When Adri arrived in Szeged I went to her place, took some pictures and got ready for the party. After Petra and Rencsi arrived we went to a dorm where the party took place. Well you can imagine that my Monday wasn't really useful after my Sunday night but I'm back again today and I'm showing you what I bought on Satruday. I finally managed to find flower print pants that I actually like. Of course when I was specifically looking for it I couldn't find anything. The t-shirt is new as well. These are my spring items, can't wait for it to be a little bit warmer :)




nadrág, fölső/pants, top: C&A


You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. jaaahj az a poló csodaszép! hol vetted?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. wáá kell! mondd hogy mostani!?:D mennyibe került?

      Törlés
    2. mostani bizony :) azt hiszem ilyen 2000 körül volt a póló :)

      Törlés
    3. hát nyomban utána kell járnom!:D

      Törlés
    4. kééépzeld most jövök a boltból és anyukám megvette nekem ezt a pólót!:)) ami viszont nem tűnt fel a képeden és igy még jobbanodáig vagyok érte, hogy tök hosszú és asszimetrikus is szóval cicanacival simán lehet hordani:) imádom!

      Törlés
    5. áá milyen szerencse már! bizony a hátulja tökre hosszú és olyan kényelmes az egész :) majd csinálj te is pár képet ha egyszer felhúztad :)

      Törlés
  2. nem vagyok egy virág hátán virág kedvelő, de olyan csini vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. óóó, én is épp most újítottam be egy virágos nacit, de lehet még erre is rá kell néznem.
    gyönyörűszépséges a hajad!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképp megéri és olyan szép darab :) a hajaam? még növesztésben van de azért köszönöm! :))

      Törlés
  4. nagyon jó a póló és a nadrág is, tuti darabok:) ilyen virágos nadrágot én is tervezek a tavaszra, remélem találok én is ilyen jót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. biztos találsz, persze a legjobb darabok akkor bukkannak fel ha az ember nem is keresi :)

      Törlés
  5. nagyon jóó a nadrág! Mennyiért szerezted ?

    VálaszTörlés