I got stripes

3/29/2013


Itt vagyok ám, nem vesztem el! A héten tavaszi szünet volt, én sok olvasással töltöttem és egy kis vásárlás is belefért :) A névnapom miatt egy kis pénzhez jutottam és szerettem volna megvenni egy táskát, amit pár hete kinéztem. Így második nézésre már nem annyira tetszett és a borsos ára miatt úgy döntöttem inkább most otthagyom és ha esetleg leárazzák akkor majd újragondolom. Így a táska helyett a szekrényemben landolt egy fekete nadrág és 2 fölső. (ezek közül az egyik van most rajtam a képeken) Mindenhez nagyon jó áron jutottam, a fölsők 1490 Ft-ba kerültek a nadrág pedig 5 ezerbe. Már nagyon kellett egy fekete nadrág, mert, amim van bosszantóan kifakult, pedig mág nem is olyan régi. A fölsők már csak ráadásként érkeztek, ha már ilyen olcsók voltak :) A másikat holnap mutatom!

Hello everyone, I'm still here! I was on spring break this week which I spent with a lot of reading and also some shopping :) I got some money because of my nameday and I wanted to buy I bag from it, which caught my eye a few weeks ago. Now that I took a second look, I don't like it that much and it's also a bit prisey so I decided not to buy it. Maybe there will be a discount and I will reconsider than. So instead of a bag I got myself a new pair of black jeans and two tops. (I'm wearing one of them in the pictures) I really needed the new pants because my other ones are annoyingly fading even though they are not that old. The tops were only some bonus pieces that I couldn't resist because they were in such a good prise :) I will show you the other one tomorrow!







fölső/top: New Yorker
nadrág/pants: Bershka
karkötő/bracelet: ajándék/gift
gyűrű/ring: ebay




You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Csini vagy :)
    Körmödön milyen lakk van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. aranyos vagy, köszönöm :) húha nem tudom most pontosan megmondani, az essence egyik pinkje. ha visszamentem Szegedre megnézem :)

      Törlés