the wedding

5/29/2013



Most, hogy befejeztem a lengyel élménybeszámolót át tudok térni néhány aktuálisabb témára, hiszen már egy hete hazajöttünk! A múlt hét legérdekesebb eseménye az esküvő volt, amire Ádám hívott el. Már nagyon rég vártam, mert szépen fel lehet öltözni, az ingyen finomságok és a bulizás sem egy utolsó szempont. Nagy szerencséje volt a párnak, hogy nem szakadt le az ég és nem volt különösebben hideg sem, még a napocska is kisütött a szertartás idejére :) Képzeljétek úgy volt, hogy nekem kell fotózni, mert addig szervezkedtek, hogy nem lett fotósuk, de végül megnyugodva láttam, hogy sok vendégnek szuper kamerája van, úgyhogy nem csak kizárólag rám hárult ez a felelősség :) A párról nem osztanám meg a képeket, mert személyesen nem ismerem őket, és nem tudom, hogy örülnének-e neki így főként a rólunk készülteket mutatom :) Nagyon tetszett, hogy egy képeslapra üzenetet kellett írnunk az ifjú párnak, amit héliumos lufival felengedtünk és majd az aki megtalálja visszaküldheti nekik :) Na akkor ennyi beszéd után jöjjenek a képek!

Now that I'm done with telling you about Poland I can start to catch up with what happened in the last week, since we arrived home. The most interesting thing about last week was the wedding where I went with Ádám and his family who invited me. I was waiting for this for so long, I like the dressing up and the free food and party is also very inviting :) The coupe got really lucky it wasn't pooring rain and freezing cold, even the sun came out from behind the clouds for the time of the ceremony. Guess what, I was supposed to take pictures because they didn't manage to arrange a photographer but I gasped with relief when I saw that lot of the guests had super cameras so this responsibility wasn't only on my shoulders :) I won't show you pictures of the couple since I don't know them personally and I'm not sure what they would say about putting their wedding pictures up on the blog. I really liked that we had to write a postcard to the newly weds and put it on a balloon filled with helium. Whoever finds them can send it back to them so they can read it :) Well after all this talk, let's see the pictures!







Ádám unokaöccse, Máté :)
Ádám's nephew, Máté :)














You Might Also Like

16 megjegyzés

  1. *.*
    Nagyon jó ez a ruha, de basszus a hajad, imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de édes vagy köszönöm, a legjobb bók, amit kaphatok! :)

      Törlés
  2. gyönyörû szép ez a ruha :) nagyon csinos voltál :)

    VálaszTörlés
  3. csini voltál nagyon és cuki ez a ruha (de a mell alatti kivágást nem értem és nem is tetszik).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezért vagyunk különbözőek, nekem meg pont ez tetszett meg benne :))

      Törlés
  4. Nagyon csinos voltál Karin! :) Megkérdezhetem, hogy hol vetted ezt a ruhát? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól tippelem akkor Zara :) ott láttam ilyet

      Törlés
    2. Igen Addy jól tudja a Zarában szereztem :)

      Törlés
    3. Köszönöm mindkettőtöknek! :)

      Törlés
  5. Nagyon csinos voltál :) én is júniusba megyek esküvőre , remélem jó idő lesz :)
    én ezt a ruhát választottam :)
    http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/uk/en/zara-neu-S2013/358031/1117066/LONG+CROSSOVER+JAPANESE+PRINT+DRESS

    esküvőkben én is azt szeretem , hogy ki lehet öltözni, bulizni és nem mellesleg finomakat enni :DD úgyh azt hiszem jó választás volt a ruhám , pocaktakaró :DXDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh imádat ez a ruha, én is gondoltam rá, hogy egy maxit kéne venni, augusztusban is megyek esküvőre, majd ehet akkor! :)

      Törlés
  6. nagyon csinos ez a ruha, jól néztél ki :))

    VálaszTörlés