blue and fishtail

7/27/2013


Pontosan egy hete voltunk Ádámmal a Szegedi Szabadtéri Játékokon megnézni az Egy Bolond Százat csinál című darabot és gondoltam megmutatom mit viseltem. Olyan meleg volt még este is, hogy egyáltalán nem fáztam :) Úgy látszik ezek a szombatok ilyen mozgalmasak mostanában, mert ma 5 éves osztálytalálkozóra készülök :) Hazahoztam a fényképezőmet így innen is számíthattok majd pár képre!

It was exactly a week ago when I saw an open air play with Ádám and this is what I wore. It was still hot at night so I didn't freeze at all :) Seems like Saturday' are busy for me because today I'm attending my 5 year high school reunion. I'll bring my camera so you can expect some pictures from there too!







You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Múlthét szombaton én is szabadtéri színházon voltam, de nálunk iszonyatosan fújt a szél és hosszúnadrág+blézer párosításban is fáztam. Ma is megyünk, most jobban felkészülök :3
    Nagyon tetszik ez a szoknya, imádom a színét, honnan sikerült beszerezted? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó akkor nektek nem volt akkora szerencsétek mint nekünk :/ Én legközelebb párnát viszek magammal :D A szoknyát még azt hiszem pár éve a H&M-ben vettem! :)

      Törlés