the black maxi

8/01/2013


Egy ideje vágytam már egy ilyen lóti-futi szoknyára, mert olyan kényelmesnek mégis kicsit elegánsnak tűnt a képeken. Úgy tűnt sehol nem akadok a nyomára ennek a basic darabnak, de múlt héten végre szerencsém volt. Persze aznap pont nem kerestem, a barátnőm szúrta ki a H&M-ben ahova eredetileg azért mentünk, hogy neki vadásszunk valami jó ruhát. De így szokott ez lenni, amint felhagyunk a kereséssel rögtön belebotlunk. Tényleg kényelmes, mint azt gondoltam és mindennapi rohangálásra tökéletes. Szerintem egy telitalpúval pedig elég elegánssá lehet varázsolni egy buli erejéig :) Arra viszont rájöttem, hogy kövekkel kirakott szandállal nem egy nyerő választás, mert az alja állandóan beleakadt, de szerencsére van még pár lábbelim amikből válogathatok :)

I wanted to have this maxi dress for a while now because it looked so comfortable on pictures yet elegant enough for my taste. I couldn't seem to find this basic piece anywhere but finally I got lucky last week. Of course I wasn't looking for it that day, actually my friend spotted it in H&M while looking for a dress for herself. But that's how it goes, when you stop looking it turns up everywhere. It really is comfortable and it's perfect for everyday wear. Also it can be quite elegant with a pair of wedges. I did realize one thing; this skirt doesn't go well with studded sandals because it gets caught in it all the time but fortunatly I have enough pair of shoes to choose from :)
















You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. De durvi, nekem is ilyenem van annyi különbséggel hogy én terranovában akadtam rá, úgy hogy nem is kerestem! :D Imádom én is :)
    Puszi Karin.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor ennyi Rencsi :) Majd adhatsz te is tippeket, hogy hogy húztad fel! :D

      Törlés