my new winter coat

9/29/2013


Egy hónappal a nagy nyári meleg után itt állok az eső áztatta úton az új télikabátomban. Kivehető pihe puha szőrös belseje van, most anélkül használom, mert nem bírtam kivárni a mínuszokat. :) Minden télen valami feketés szürkés árnyalatú kabát mellett döntök és megfogadom, hogy jövőre más lesz. Na most jött el az idő és az a legjobb ebben a színben, hogy a fekete és a barna cipők is mennek hozzá! + itt az 5. szoknyás outfit, ma vastag harisnyával, pulcsival és csizmával :)

I'm standing here in my new winter coat on this rainy day, only a month after the summer heat. It has a removable, oh so soft, furry part and i'm wearing the coat without it at the moment because i couldn't wait for the minus degrees to arrive. :) Usually i'm picking a rather black or grey coat for winter and i tell myself that next year will be different. Well now was the time to change and the best part in this colour is that you can wear both black and brown shoes with it! + here is my 5th skirt outfit paired with thick tights, a jumper and a pair of boots :)










You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki ez a kabát. Hol vetted?

    VálaszTörlés
  2. huuuuha ez a kabát instant szerelem számomra, nagyon tetszik! és illik hozzád :) nekem is egyébként szinte csak fekete kabátaim vannak, ideje lenne kicsit váltani..

    VálaszTörlés
  3. de szupeer, hol vetted és mennyiért?

    VálaszTörlés
  4. http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkahu/de/40109502/31528/2782032/Parka%2BBershka%2BDetails%2BKunstleder/548

    Lányok ezen a linken megtaláljátok a Bershka honlapján! Borsos árat kértek érte, de remélem végre melegen tart a télen, mert az utóbbi években mindig kicsit fáztam a korábbi kabátomban :) plusz pont, hogy ősszel is tudom hordani a kivehető belseje miatt!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Neked a másik szín is tettszik belőle? A sötétebb? Én azzal szemezek, nem merek vmiért télire ilyen világosat venni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A másik sem volt rossz, de a khaki nem az én világom, talán ha egy kicsit az is világosabb zöld lenne. Meg úgy gondoltam, hogy ehhez a világoshoz több minden megy :)

      Törlés