Autumn paradise

10/31/2013


Ma egy sűrű napot tudhatok magam mögött, de még koránt sincs vége. Reggel a városban kezdtem, utána gyorsan fényképeztünk, ebédelni mentünk és szakítottam időt futásra is. Onnan hazafelé egy meglepetés ért, egy olvasóm Cintia jött oda és pár megálló erejéig beszélgettünk. Nagyon jól esett, hogy odajött, még sosem történt ilyen velem :) 4-re órára mentem és lassan indulhatok egy szülinapi bulira. A mai képek főszereplője a loafer, amit teljesen véletlen az Auchanban találtam 800 forintért!! Tavasszal megőrültem, hogy nem találok egyet sem és ha volt az is borsos áron, erre fel most kék, zöld, piros és barna színekben néztek vissza rám. Bőr a talpbetéte, ami külön pluszpont és akinek nem tetszik a kis "fityegő" az elején, az talál magának olyat is amin nincs semmi :) Érdemes benézni, ha van Auchan a városotokban, mert ennyi pénzért ajándék!

I have a busy day behind me but it's far from over. I started the morning in town, than took pictures, grabbed lunch and had a little time for running as well. On the way home i got a little suprise; one of my readers came up to me and said hi. We chatted for a bit and i was really happy she started a conversation because this has never happened to me before :) I had a class at 4 pm. and soon i'm off to a bday party. Today's main attraction is this pair of loafers i got for  around 3 EUR!! I was desperately trying to find one in the spring but either the shops didn't have them or they did but for a fortune. Now i accidentaly run into them in blue, green, red and brown colours! It's leather from the inside so it's a plus and for this prise it's a bargain. If you don't like the little thingy on it, don't worry, there are planty of basic ones too :)








blézer/jacket: turi/second hand
póló/top: Tally Weijl
nadrág/pants: Bershka
cipő/loafers: Auchan
táska/bag: H&M








You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Cute flats, love the colour. Remind me of caramel ;P
    Anyway, wanna follow each other ? Just let me know ;;)

    Visit mine:
    aiiness

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy összefutottunk, egyszer tervezetten is találkozhatnánk, ha gondolod :)
    Amúgy a futós cipőd is tetszett nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Benne vagyok!! :) Köszönöm, az a futó cipő egy ajándék a lábnak és még jól is néz ki! :D

      Törlés
  3. Cuki ez a cipő, pedig az állványon olyan bénán nézett ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is először a simát néztem, kétszer oda vissza mászkáltam, kerülgettem és végül meggyőztem magam, hogy ilyen színű kell nekem ez pedig csak ilyen fityegővel volt. Ennek ellenére most már nagyon tetszik és kényelmes is! :)

      Törlés
  4. Ez a cipő nagyon édes, meg a bordó nadrág is nagyon tetszik :)! Egyszerű de nagyszerű outfit :)!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is az jutott róla eszembe, hogy semmi különleges nincs benne, mégis az összes ruhadarab együtt olyan jól mutat :) Köszönöm a kommented :)

      Törlés
  5. Nagyon tetszik a szetted, meg persze a cipőd is :) Mindig tervezem, hogy benézek az Auchanba Debrecenben, de olyan kis lusta vagyok kibuszozni odáig... :D Pedig úgy látom, megéri! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ne is mondd, itt is kell vagy 20 percet buszozni, de ha viszel magaddal valakit gyorsabban telik az idő és még kincseket is lehet találni, amikor odaértek :)

      Törlés