Goodbye 2013!

12/31/2013




Megint eltelt egy év és én megint készítettem nektek egy kis összeállítást, emlékeztetőül, hogy velem mi történt 2013-ban. Ez jó alkalom mindenkinek, hogy végiggondolja, hogy mit csinált egész évben, valóra váltotta e a célkitűzéseit :) Nekem nagyon tartalmas évem volt, tele jóval és néha rosszal is, de ha kérdeznek azt mondom, ennél rosszabb sose legyen :) Sokan vesznek körül akik szeretnek, osztoznak abban, amit szeretek és rengeteg boldog emléket kreálunk mi így együtt. Ennek ti is részesei vagytok azzal, hogy olvassátok a blogot és a megjegyzéseitekkel szebbé teszitek a napomat! Találkozunk 2014-ben!

Another year has gone by and i'm here again to make a little summary of what happened in the year 2013. This is a good opportunity to stop for a moment and think about the things that you did this year and if you managed to fulfill your dreams :) I had a really busy year, full with good and sometimes bad but if you ask me i'm pretty satisfied. I have a bunch of people around me who love me and share my interest and with whom i create the most precious memories with. You are also a part of it by reading the blog and leaving nice comments that make my ay! See you in 2014!






























































You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Olyan jók ezek a képek :3 Boldog új évet kívánok! :))

    VálaszTörlés
  2. Så mange gode billeder, wow. Godt Nytår til dig min store pige, må 2014 også blive et godt år for dig. Et stort knus fra din far

    VálaszTörlés
  3. Minden kívánságot valóra váltó boldog új évet kívánok neked, Karin! ;) <3

    VálaszTörlés
  4. jajj dejóóó, csomóóó emlék velem közös, és ígérem, hogy ez idén sem lesz másként!!!! gyönyörű vagy minden képen, imádlak!!!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyanilyen ha még nem jobb évet kívánok nekünk, sok sok puszi adrii <3

      Törlés
  5. nagyon jó képek! boldog új évet :)

    VálaszTörlés
  6. De jó kis válogatás :-)
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és neked is Boldog új évet! :)

      Törlés
  7. :) jól esett ez a kis időutazás!! :) gyorsan el is kezdtem várni a nyarat :D:D Boldog új évet Karin! Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is pont ez volt a fejemben a képek válogatása közben, hogy legyen már nyár, de legalább is kicsit melegebb :D Boldog új évet Brigi !! :)

      Törlés