Neutrogena visibly clear pink grapefruit

1/13/2014



Nem igazán írtam még szépségápolásról a körömlakkokon kívül és az egyik oka ennek az volt, semmi említésre méltó terméket nem használtam. Sajnáltam a pénzt a drágább dolgokra, de azt hiszem eljött az idő, amikor kicsit erre is jobban oda szeretnék figyelni. Ne értsetek félre, eddig is lemostam a sminkem lefekvés előtt, de nem igazán néztem meg, hogy mit használok. Tavaly ilyenkor nem volt olyan jó állapotban a bőröm és a kozmetikusom is arra ösztönzött, hogy inkább spóroljak össze egy drágább termékre, aminek van is valami hatása, mint, hogy a legolcsóbb kenceficéket használjam. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenből a legdrágább és legmárkásabbat kell megvenni, mert erről szó sincs, könnyen lehet, hogy épp azok fognak rosszat tenni a bőrünknek/bőrömnek. Arra gondoltam, hogy időnként megosztom, hogy miket használok, hogy vált be és várom a ti tanácsaitokat, tippjeiteket is, hogy nektek mi a kedvencetek vagy mi az, amit messziről elkerültök :) 

I haven't really written about beauty before except nails because i didn't really have products worth mentioning. I didn't want to spend money on more expensive stuff but i think the time has come where i want to put a little more effort into this area. Don't get me wrong, i still washed off my makeup before bed but i didn't really care about the products i used. My skin was in a bad shape last year and my cosmetician encouraged me to save up for more expensive products, which have great effects, instead of using the cheapest things. I'm not saying the you have to buy the most expensive products of a popular brand because in many cases they can be the ones that are wrong for your skin. I though i will be sharing products i use and tell you if i liked them or not. I'm also interested in your tips and suggestons whether you love something or never want to buy it again :)

Amivel az utóbbi időben nagyon elégedett vagyok az a Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit termékcsaládja.

Something i'm very satisfied with, is the Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit line.

Először az arcradírt kezdtem el használni és bevallom az illata miatt választottam épp ezt. Nagyon finom, friss, grapefruit illata van ennek és a másik két terméknek is. Jól habzik, a szemcséi nem a legdurvábbak, én személy szerint ezt szeretem, mert nem érzem úgy, hogy felsérti az arcomat, de pont eléggé leradírozza. Hetente egyszer szoktam használni, egy éve megvan és, amint látjátok kb. 3/4 tubus fogyott el. 

I started to use the srcub first and to be honest i chose it because of the scent. It has a very nice, fresh grapefruit smell as well as the other two products. The scrub creates a nice foam and the beeds aren't too harsh which i prefer because it doesn't makes my skin burn. It's very effective, i use it once a week for almost a year now and as you can see i used up around 3/4 of the tube.

Az arcradír mellé pár hónap után kinéztem az arclemosót is, amit először toniknak néztem :D Maga a lemosó gél állagú, vizes arcot kell vele átmasszírozni, majd lemosni. Tetszik benne, hogy nagyon kevés is elég belőle, úgyhogy sokáig ki fog tartani ez is. Minden reggel és este az arcmosáskor használom. Este különösen jó, mert a sminklemosás után az esetleges sminkmaradékot tuti eltávolítja, reggel pedig a jó illatától nagyobb kedvem van a naphoz :) Egy kis hátránya van, hogy kicsit száraznak érzem a bőröm a használata után, bár ha én simán vízzel mosom meg, akkor is húzódik, úgyhogy nem tudom, hogy ez az arclemosó hibája-e vagy sem.

After a few months of using the scrub i laid my eyes on the facial wash which i mistakened for a tonic at first :D The wash comes in a gel form, you have to massage onto wet skin and rinse thorougly afterwards. I like that i only have to use a tiny amount so i'm guessing this will last long as well. I use it every morning and night when washing my face. It's great at night because it can get that leftover makeup off your face after the makeup remover and in the morning it's just easier to get started once you smel the grapefruit :) Only downside is that it leaves my skin feel a little bit dry, but mine feels dry even after washing it with water so i don't know if it's the product or just my skin.

Ha már megvolt az arcradír és az arclemosó nem maradhattam krém nélkül és pont elfogyott az addig használt arckrémem, úgyhogy nem volt más választásom, mint ezt is megvenni :) Tökéletes nappali krém, nem túl zsíros. A csomagolás estére is javasolja, de mivel nekem kicsit szárazabb a bőröm, főleg a hideg időben, este nem ezt szoktam használni, hanem egy olyat, ami jobban hidratál. Napközben nincs vele semmi baj, vidáman megy a tetejére az alapozó.

By the time i had the scrub and the facial wash i had to have the moisturizer as well, and since i just ran off my old one, there was no way i wouldn't get the 3rd piece of the line. It's a perfect daytime cream and the box said it is to be used at night too. Well i'm using a different product before going to bed because i feel this wouldn't be that great to moisturize for the night since my skin is a bit dry especially in the wintertime. But there is no problem with it during the day, the foundation goes on it perfectly.

Összességében meg vagyok velük elégedve, sokkal szebb az arcom, nagyon ritkán jön elő egy-egy pattanásom és azt vettem észre, hogy az arcom színe is egyenletesebb lett. Szerintem teljesen megfizethető (1500 forint körül van az áruk) és egyben megbízható termékcsalád a Neutrogena.

All in all i'm satisfied, my skin got a lot better, i barely have a breakout and i noticed that my skintone evened out. I think these products are totally affordable yet reliable.

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Az én kevert, ám vízhiányos bőrömnek ez a termékcsalád már túl szárító hatású volt, így én gyorsan mást kerestem. Amúgy huszonéveid elején ez szerintem jó választás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre én is szeretem, de ahogy ismerem magam, amint kifogy valami új fajtát fogok keresni a kíváncsiság kedvéért :)

      Törlés
    2. Ha már majd valami nagyon beválik (mert pl. sosem húzódik tőle a bőröd vagy valami teljesen más tényező), akkor úgyis leragadsz picit! ;)

      Törlés
  2. a lemosójából én is elhasználtam egy flakonnal, de sajna nem lett a kedvencem. az illata fincsi volt, az állaga is kellemes, de a bőröm iszonyúan húzódott utána, nem győztem a krémért rohanni.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na akkor csak nem az én bőröm csinálja :D na nem baj, biztos el fogom használni, mert minden mást szeretek benne :)

      Törlés