Egyptian leggings

2/06/2014




Végre megint nálam van a kártyaolvasóm ezért már mutatom is a képeket, amiket még múlt szombaton a hihetetlen hidegben készítettünk. Megjött az ebay-ről rendelt leggingsem, amit az egyik 'want, need, wear, read' sorozatban is láthattatok. Tényleg olyan szép színes, mint a képeken és nagyon jól nyúlik. Igaz ebben az időben még nagyon fáztam benne, de benti viseletnek tökéletes és nyáron már kintre is fel tudom húzni, egy fehér trikóval például. Tudom, hogy nem mindenkinek tetszenek az ilyen harsány darabok, de engem éppen ez fogott meg :)

I finally have my card reader with me today and i will be showing you the pictures we took last Saturday in the inredibly cold weather. I received the pair of leggings i ordered from ebay which you may have seen in one of the previous 'want, need, wear, read' series. It really is as colourful as shown in the pictures and it's pretty elastic too. I was freezing in it of course but for now it's perfect for inside activities and in the summer i can wear it outside too for example with a white tee. I know it's not everyone's cup of tea but i just liked how it stands out :)









You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nekem nagyon tetszik ez a leggings! üdv. Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Judit, örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  2. Tegnap egy 50 denes harisnya és egy termo leggings fölé vettem fel az új kedvenc (általam norvég mintásnak definiált) leggingsem, különben megfagynék. :)
    Ebayről nem merek rendelni, tetszik pár darab, de félek, h én azért a magam 170 centi+55-56 kilójával jóval nagyobb darab vagyok, mint egy kis törékeny ázsiai lány, mi van ha rájuk méretezik ezeket?!

    Ez cukin áll, tetszik rajtad nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére mindenhol vannak méret táblázatok ahol centire pontosan leírják, hogy mi mekkora. Ebből egyébként egy méret volt, amit úgy írtak le, hogy "fits most people" ,én is pont akkora vagyok mint te és jó lett :) Ha több ezer forintot kéne elkölteni, lehet én is jobban félnék az ilyen méretproblémáktól, de sokszor olcsó, amit megveszek és nem sajnálnám ha nem lenne jó, de ilyen szerencsére még nem fordult elő!

      Norvég mintásat és is szeretnék, de minden évben későn jut eszembe és ilyenkor februárban már úgy érzem, hogy nincs értelme venni, mert az nekem olyan karácsonyos :) Na majd jövőre időben észbe kapok! :D

      Törlés
  3. Úristen de jól néz ki! :)) Kaphatnék egy vásárlási linket? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ha tetszik, http://www.aliexpress.com/snapshot/305844578.html innen rendeltem, elírtam és nem ebay, hanem aliexpress :)

      Törlés