My day in pictures

2/13/2014


Ma sűrű napom volt és több fotózásra érdemes dolog is történt, ezért gondoltam megmutatom nektek is, hogy mit csináltam :)

I had a busy day today and there were a lot of things to take pictures of so i thought i will show you where i was :)




Reggel kávéval indítottam a napot.
I started the day with a cup coffe.


Mivel olyan szépen sütött a nap, gondoltam kiülök olvasni és napozni, mert oda annyira nem fúj be a szél és egy rövid ujjúban sem fáztam. Mindjárt befejezem Az elveszett jelképet és jöhet az Inferno!

Since today was a beautiful sunny day, i decided to sit outside on the balcony with a book. The wind doesn't get there so i wasn't freezing in a T-shirt. I'm almost done with The lost symbol and it will be time to start Inferno soon!


Elkezdtem készülni az államvizsgákra és mivel a büntetőjog az egyik leghosszabb anyag, hozzáláttam az aláhúzgálásnak. Általában azzal megy el a legtöbb idő, hogy elolvasom az anyagot, így viszont mikor arra kerül a sor már "csak" tanulnom kell. Egyébként március 18-án lesz az első vizsgám, alkotmányjoggal kezdünk.

I started to prepare for my finals and since criminal law is the most pages i started to higlight the important stuff. Usually reading it firs takes the longest time so now when it's time i "only" have to focus on studying. My first exam is on 18 March which is constitutional law.


Ebéd után találkoztam Évivel és egy volt osztálytársunkkal is, de ő már épp indulóban volt haza, így miután elbúcsúztunk kiültünk a Dugonics téri szökőkúthoz élvezni a jó időt és közben megittunk egy cidert.

I met up with Évi and one of our classmates from high school after lunch. Since he had to leave early me and Évi decided on sitting by the town fountain. We enjoyed the sunshine and drank a cider.



 Később hazasétáltunk és megálltunk vásárolni. A Liddle-ben minden sporttal kapcsolatos dolog akciós volt. Szereztem végre egy normális sportra való atlétát és egy ilyen izzasztó öv félét. Épp egy 30 napos edzéstervet csinálok és gondoltam biztosan nem árt az extra izzadság :D

Later we walked home and stopped to shop in Liddle. Everything related to sports are on sale so i finally got a nice top for working out and a sauna belt. I'm durrently doing a 30 day workout plan and thought a little etra sweat can't hurt!


Bevásároltam a holnapi recepthez is, itt az egyik hozzávaló :)

I bought the ingredients for tomorrow's recipe, this is one of them :)


Évivel közösen tanultunk, majd 6-kor találkoztam Adrival, hogy kidumáljuk magunkat. Én ittam egy kávét, ő pedig teázott :)

After studying a bit with Évi, i headed to meet Adri for a nice chat. I drank a coffe and she went with tea :)


Már megvacsiztam, vár még a fürdés és a könyvem, gyertyafényben :)

I aready had dinner and took a shower, only thing waiting is my book in candle light :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. :3
    Nálatok egyébként több részletben megy le az államvizsga? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a jogon általában több államvizsga van, itt Szegeden nekünk 5 lesz (4 kötelező, előre megadott és 1 szabadon választott), ami nagy szerencse, mert egy tantárgy van vagy 300 oldal és akkor még nem a leghosszabbat mondtam :D

      Törlés
  2. Nekem csak kettő volt, de meg akartam halni...hát ha mind ilyen, hogy minden lényeges benne, akkor már most nagyon szorítok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, minden szorítást nagyon szívesen veszek, mert azt hiszem ez lesz az egyik legnehezebb dolog, amit most végig kell csinálnom :D

      Törlés