Enjoy the weather!

3/23/2014



Újra nagy a tanulás, de mivel hétvégén otthon voltunk, nem maradhatott ki egy nagy séta a szép időre tekintettel :) A farmering alatt egy pólót viseltem, így pont nem fáztam miközben néztük a naplementét. Eredetileg szép virágokat kerestünk, amiket lefényképeztünk volna, de szerintem így is jó képeket sikerült csinálni. Már kicsit nyári hangulata van a képeknek nem? :) Ha ti is tehetitek menjetek ki és élvezzétek végre ezt a finom napsütést!

I'm studying again but since we were home at the weekend, we walked around a bit in the nice weather :) I wore a t-shirt under the denim shirt so i wasn't freezing while we waatched the sunset. At first we wanted to find pretty flowers and take pictures of them but i think we managed to make nice pictures after all. They remind me a tiny bit of summer already, don't they? :) If you have time, you should go out too, to enjoy the warmth of the Sun!

















You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. annyira tetszik a farmeringed, KArin! :) már letettem róla, h nem, nem kell nekem, mert sehol sincs egy tökéletes darab, erre most erre azt érzem, h talán. említetted már, h honnan van és csak nem emlékszem?
    tény, h már hajnali 2 van és ma délutánig itt pesten is szép idő volt és még az imént a moziból hazajőve is azon elmélkedtem, h de hát nem is hűlt le az idő, de reggel már valószínű nem ezt fogom gondolni, melóba menet. (jó, a kocsiból ki, plázába be cselekménysor nem is olyan sok utcán levegőzést jelent.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is ugyanígy voltam vele, sehol sem találtam olyat, ami tetszik vagy ha tetszett túl drága volt. ezt az inget viszont Angliában vettem, úgyhogy sajnos itthon nem találod meg, hacsak nem lehet a Primark oldaláról rendelni.
      áh Pesten vagyok, tiszta borús itt is minden, tanuláshoz pont jó :D de azért remélem, hogy hamarosan megint napos időnk lesz :)

      Törlés
    2. meglesem a primark oldalát, de félek, ilyenem pont nem lesz. ellenben visszaadtad a "hitem", h létezik szimpi darab! :D ^^
      (a springfieldben még két kollekcióval ezelőtt találtam egy majdnem megvett darabot, de 11 ezerért egyrészt sokalltam, másrészt már a boltban nem volt olyan példány, aminek nem esett volna le minimum 2 gombja, ezt azért pofátlanságnak tartom. még haza se vittem és már varrhatom...)
      holnap már remélhetőleg derűsebb idő lesz és tanuláshoz azért ez sem olyan rossz, legalább kevésbé hívogat a szabad felé! ;)

      Törlés
  2. szuper képek, nagyon tetszik az outfited (rajtam is valami ilyesmi volt ma)! :)
    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    VálaszTörlés