London pictures - part 1

3/04/2014



Végre elkészültem a képek szerkesztésével, de egyszerre nem akartalak titeket elárasztani velük, úgyhogy két részletben lesznek felrakva a blogra. Próbáltam csak a kedvenceimet kiválogatni, de, aki nem elégszik meg ennyivel az ITT megnézheti a videót is, amit az utazásról csináltam és egy rövid leírást is talál a programunkról :) Ha érdekel, hogy merre jártunk az első két nap, görgessen lejjebb!

I'm finally done with editing the pictures, but i don't want to overwhelm anyone so, i will be uploading them in two parts. I tried to choose my favourites but if you want to see more, you can check the video i made about the trip HERE as well as a little summary of what we were up to each day :) If you want to see where we were in the first two days, scroll down!



































You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. nagyon jó képek lettek! :) imádom Londont, már kétszer voltam, de jó lenne ismét meglátogatni a várost..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nekem is ez volt a második alkalom, hogy elutaztam ide, de még biztos visszamegyek!

      Törlés
  2. a videót is élveztem (mamid eddig is jófejnek tűnt, ezek után meg pláne :)), de jó, h a képek se maradtak ki, sok szemet gyönyörködtető van. és persze a kajásak, nah mindegyiket befalnám! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a videó, féltem, hogy nem lesz elég időm fényképezni és videózni is, de összejött mind a kettő és szerencsére nem ment egyik a másik rovására :) Anyukám biztosan olvassa a hozzászólásod, de ha nem átadom neki, tuti örülni fog :)

      Törlés