want need wear read #8

5/04/2014




Nemsokára Ádámmal közös lakásba költözünk így mostanában sokat gondolkozom azon, hogyan lehetne berendezni az új helyet. A fürdőszobára már nagyjából megvan az elképzelés, és az egyik ötletem az, hogy a vattapamacsokat nem a bolti csomagolásban fogom tartani, hanem üvegcsékben. Szerintem nagyon esztétikus és kicsit olyan szállodai hatást kelt :)

We are soon moving in together with Ádám and i'm thinking more and more about how to arrange our new things. We already have a concept for the bathroom and one of my ideas is to store the cotton pads in a glass bowl instead of the original packaging. I think it looks esthetic and reminds me a bit of a hotel room :)


Nagyon szükségem lenne egy új sportmelltartóra, főleg, hogy mostanában majdnem minden nap tornázom. Eddig két feketém volt, de vágyom egy színesebb darabra, ami már akkor jókedvre derít, amikor meglátom.

I really need a new sports bra since i'm working out almost every day. I really long for one that is colourful and cheers me up every time i look at it.


Nemrég fedeztem fel az 'Alex and Ani' karkötőket és szerelembe estem. Kár, hogy ilyen borsos az áruk, mert különben ez a darab már az enyém lenne. Sokféle medált árulnak és szeretteink számára személyre is szabhatjuk őket.
I recently discovered the 'Alex and Ani' bracelets and i fell in love. It's unfortunate that they cost so much, if they were cheaper this one would be mine by now. They sell different charms for the bracelets and you can customize them for your loved ones as well.


Jelenleg a korábbi bejegyzésekben szereplő 'Rém hangosan és irtó közelt' olvasom, de már kinéztem magamnak Ken Follett könyvét is. Az első részt olvastam, vaskos példány, de nagyon érdekes bár egyes részeinél kitartást igényel. Az I. világháborúban játszódik a történet, ez pedig nálam telitalálat, úgyhogy a második részt is kíváncsian várom. Majd ha nem kell már tanulni kikölcsönzöm és nyáron, napozás közben átrágom magam rajta :)

I'm currently reading 'Extremely loud and incredibly close' which you might have seen in a previous post but i have my eyes on Ken Follett's book as well. I've read the first book which is pretty long but very interesting, even though you need some endurance to get through some of the parts. It takes place in the I. World War which is just perfect for my taste so i'm excited to read the second book. When i don't need to study anymore i will get it from the library and read it while tanning :)


You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. juhuu, Pestre költözöl? ;)

    VálaszTörlés
  2. Ha egyszer én is elköltözök saját lakásba, szeretném majd hasonló üvegben tartani a vattakorongokat :) olyan praktikus és tényleg esztétikusabb! Ken Follett-től épp most fejeztem be A katedrálist és Az idők végezetéig-et (már másodjára olvastam őket), nagyon szeretem mindkét könyvet! Már ez is tervben van egy ideje, csak úgy voltam vele, hogy megvárom a harmadik kötet megjelenését és majd akkor. Bár lehet mégsem fogom kivárni.. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A katedrálissal már én is szemeztem, majd talán egyszer kiolvasom. Szerintem nyugodtan elkezdheted a könyvet mert úgy is olyan sokáig tart elolvasni, hogy lehet addigra kijön az új is :)

      Törlés
    2. Nagyon jó a Katedrális és az Idők végezetéig is izgalmas. Valamikor egyszer majd én is el szeretném olvasni, de már olyan hosszú a lista és folyton jelennek meg új könyvek... :D

      Törlés
  3. Imadom ezt a konyvet, az elsohoz tenyleg kellet kitartas, de ezt 6 nap alatt megettem, csak ajanlani tudom...es rettentoen varom a 3.at:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. wow jó gyorsan olvasol :) még van a sulitól tankönyvtámogatásom, lehet erre költöm akkor!

      Törlés