lace and stripes

6/14/2014



 A hétvégét Ádámmal Esztergomban töltjük, mondhatjuk, hogy ezt kaptam tőle a diploma örömére :) Tegnap délután érkeztünk, úgyhogy csak ma fedeztük fel a várost, így a gyönyörű tájképekre még várnotok kell. Cserébe viszont megmutatom, hogy miben voltam tegnap :) A hotelnek egy nagyon szép kertje van, az egész napot itt tudnám tölteni, a képeket is itt készítettük.

We are spending the weekend in Esztergom, a city in North Hungary. It's kind of Ádám's gift for me for my graduation. We got here yesterday afternoon so we only went into town today. This means you have to wait for the beautiful landscape pictures but until then i show you what i wore yesterday :) The hotel has a pretty garden, i could spend the whole day here, we took the pictures here as well.




felső/top: H&M
rövidnadrág/shorts: H&M
szandál/sandals: no name
táska/bag: Primark
napszemüveg/sunglasses: Stradivarius








You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! Ez melyik hotel? Mi pont egy hónap múlva utazunk Esztergomba romantikázni :)
    Esetleg nem találtatok valami jó helyet, ahová érdemes beülni? Ilyen kávézós, kajálós helyeket nem ismerek ott:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Ez a Szent Adalbert Hotel, rögtön a Bazilika tövében, nagyon kis kedves hely :) Sajnos azt kell, hogy mondjam, Esztergom eléggé elhanyagolt és a városban nem igazán lehet mit csinálni, sok ház omladozik, nem valami szép látvány. Van egy pár étterem, de semmi különös, a Szamos Cukrászda az amit ajánlani tudok egyedül. Nekem azt tanácsolták, hogy legközelebb menjek át Szlovákiába, mert szép sétáló utcák vannak és az árak is nagyon barátságosak :)

      Törlés