Graduation

7/13/2014



A csütörtöki recept óra eltűntem, de jó okom volt rá, ugyanis szombaton volt a diplomaosztóm. Most már hivatalosan is doktorrá fogadtak, lezárultak az egyetemi éveim :) Minden nagyon jól sikerült, finomat ebédeltünk és másnap, azaz ma, összepakoltam eddigi kis életemet és két autót megtömve felköltöztem Budapestre. Éppen most rengeteg csomag között üldögélek, holnap lesz dolgom a kipakolással :) Amint lesz egy kis időm, mutatom, hogy hogyan készíthetitek el a beígért fonatot, mert a képeket már megcsináltam! Másik receptet viszont nem tudok hozni, mert hiába jártunk végig sok-sok boltot, pár összetevőt nem sikerült beszereznünk, de biztos vagyok benne, hogy találok valami más finomságot erre a hétre is :)

I've been MIA since Thursday, but i had a good reason, my graduation was on Saturday. I'm officially a lawyer and my university years are over :) Everything went perfectly, we had a lovely lunch and today i packed my life, filled two cars with it and moved to Budapest. Right now i'm sitting between piles of clothes, i have plenty of unpacking to do! As soon as i have time, i'll show you how to make the braid i promised, the pictures are already taken. I can't however bring you the second recipe because we were short of some ingredients but i'm sure i will figure out something delicious for this week's treat.








You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. gratulálok, csodaszép voltál!!:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! :)
    Sok sikert a továbbiakban is!

    VálaszTörlés
  3. sokadszorra is gratulálok és hajrááá a nagybetűs közös élethez! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Dyna, nem győzöm fogadni a sok kedves jókívánságodat! :)

      Törlés
  4. Gratulálok!
    Viszont a diplomaosztó már nem a színházban van? Az nekem valahogy hangulatosabb volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Mi is sokkal jobban örültünk volna a színháznak, pechünkre ez az első év, hogy a TIK-ben van, olyan hír járja, hogy az egyetemnek nincs pénze a színház bérlésére..

      Törlés
    2. Sejtettem, hogy anyagi dolgok lehetnek a háttérben. Mindegy, így is szép és örök emlék marad. :)

      Törlés