Blue on blue

10/29/2014



Ahogy rövidülnek a nappalok, úgy válik egyre nehezebbé az 'outfit' fotózás, hiszen, mire mindketten hazaérünk majdnem 5 óra van és sajnos ekkor már sötétedik. Hétfőn viszont sikerült elcsípni az utolsó napsugarakat, így meg tudom mutatni, hogyan viseltem az ujjatlan nyári ruhámat ebben a hideg időben is. Amíg nincsenek mínuszok, nem szeretek teljesen megfeledkezni a nyáriasabb darabokról, mert egy jó kötött pulcsival vagy harisnyával teljesen viselhetők a hűvösebb időben is. Ennek a kék ruhának elég magasan van a dereka és nem találtam hozzá illő rövid pulcsit ezért improvizáltam és az egyik hosszabb, színben majdnem megegyező felsőmet megcsomózva húztam rá :)

As the days get shorter and shorter, taking outfit pictures becomes a hard task, since it's almost dark by the time we get home. On Monday however, we managed to catch the last sunrays, so today i'm showing you how i wore my summer dress that day. Until the minus degrees don't kick in, i don't like to forget all my summer clothes, because they are perfectly wearable with knits or tights. This blue dress has a high waistline and i couldn't find a cropped sweater so i impovised; took my top in almost the same colour and threw it over the dress with a knot to make it look shorter :)




felső/top: Marks & Spencer
ruha/dress: New Look
cipő/booties: Deichmann
táska/bag: H&M




You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Azta, de jó ez a szett! Ezt a csomós megoldást tuti kipróbálom! :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, mert sokat vacilláltam, hogy feltegyem-e a képeket :) Ezentúl én is bátrabb leszek és többször szeretnék a csomós megoldással élni! :)

      Törlés
  2. Szia! Elárulod a cipő beszerzési helyét? Kérlek, mind hogy Pest :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Még a nyár végén vettem Kiskunhalason a Deichmannban, de szerintem Pesten is biztos kapható :)

      Törlés
  3. Nagyon jól mutat a teljes szett! :)

    VálaszTörlés
  4. abszolút nem színem a fekete, illetve a sötét színek, de ez a szett nagyon el lett találva és jól is áll Neked! :)

    VálaszTörlés