Hiding under my hat

3/08/2015


Pénteken a hét végét megünnepelvén elmentem vásárolni és végre beszereztem egy kalapot! Főleg ezért indultam, de megláttam ezt a ruhát, ami már a vállfán nagyon kényelmesnek tűnt. Felhúzva ez be is igazolódott és mivel az árcédulán szereplő összeg is kedvezett a számításaimnak, magammal hoztam :) Alig várom, hogy kicsit melegebb legyen és harisnya nélkül is viselhessem, mert azért így még nem volt az igazi! 

As a celebration of the week end i went shopping and finally got a hat! This was my main reason to go shopping but i saw this dress, which looked so comfortable on the hanger. As i tried it on, my thought seemed to be proven true and since the prize wasn't bad at all, i brought it home with me :) I can't wait for the weather to become a bit warmer, so i can wear it without tights as well!



kalap/hat: H&M
kabát/jacket: Zara
sál/scarf: H&M
ruha/dress: Bershka
óra/watch: aliexpress
karkötő/bracelet: Horvátországból/from Croatia
cipő/shoes: CCC





You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Wow Karin, nagyon csinos vagy! A ruhát melyik boltban vetted?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez a ruha, a kalap pedig annyira jól áll *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek az új szerzemények :)

      Törlés
  3. Jeg kan kun sige: WOW

    VálaszTörlés
  4. A kalap nagyon-nagyon jól áll neked :) A szoknya szerintem túl hosszú, ezt a fazont én rövidebben tudnám elképzelni (persze ebben az esetben rövidebb slicceléssel), de azért az összkép nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. Én szívesen elfogadnám rövidebben is, de így is tetszik :)

    VálaszTörlés