Spring DIY #1 - floral bunting

3/17/2015



2 hét múlva itt a Húsvét, és, hogy legyen idő felkészülni, arra gondoltam, hogy a héten 3 egyszerű "csináld magad" díszt mutatok nektek, amik rögtön tavaszi hangulatot csempésznek a lakásba. Ma az egyik kedvenc díszem tavaszi változatát láthatjátok; virágos zászlófűzért csináltam 3 egyszerű lépésben, mindenki által elérhető hozzávalókból. Igaz, hogy gyönyörű tud lenni az anyagból készült változat, de nekem éppúgy tetszik papírból és így legalább nincs szükség varrásra, csak egy jó ragasztóra :)

In less than 2 weeks, Easter is here and because preparation needs time, i figured i'll show you 3 different decorations that will bring spring into your home in time for the Holidays. Today i'm sharing one of my favourite decorations, the bunting with a floral twist. It's three easy steps and although it looks wondeful from some kind of material, i like it just as much from paper. Plus you don't need any sewing, only a good  glue! :)


Az első lépés, hogy mintás papír vadászatra indulunk. Én arra gondoltam, hogy megspórolom a papírboltban töltött hosszú időt, és mivel itthon nem is igazán láttam igényes, virágos papírt, nyomtattam magamnak. A képen látható mintákat innen töltöttem le!

The first step is to go on a floral paper hunt. I decided to spare myself from looking around for hours, and since i can't remember seeing any nice, quality floral papers in town, i just printed one for myself! I found the patterns here.


Miután kivágtam a háromszögeket, ragasztópisztollyal a madzaghoz ragasztottam őket. Szerintem a sima folyékony ragasztó vagy pillanatragasztó is tökéletes a célra, de nekem csak a ragasztópisztoly volt itthon :)

After i cut the triangles out i secured them to my twine with a glue gun. Now i think at this point, liquid glue or superglue is perfect, but i didn't have anything but my gluegun :)


Ragasztás után pedig már tehetjük is a falra, ajtó fölé vagy éppen a parafatáblánkra!

After gluing, it's time to hang it on the wall, above the door or on your corkboard!


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Karin ez csodálatos!!! Mindenképpen megcsinálom:) Csak annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan kell ezt nyomtatni, meg nagyítani, mi az útja-módja? Mert amit linkeltél, az ugye nagyon pici...Köszönöm előre is:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Hát ez tényleg elég kicsi lett, de én pont ekkorát akartam :) Hogy ne legyen homályos azt csináltam, hogy a letöltésnél az eredeti méretet választottam, így egy A/4-es lap lett tele a háromszögekkel :) Ha ez túl kicsi, akkor próbálj a 'floral bunting' kulcsszavakkal másikat keresni!

      Törlés
  2. Szia! Egy régebbi bejegyzéseddel kapcsolatban írok, de inkább ide, hátha azt már nem veszed észre. Azt írtad nem annyira szereted a bizsukat, pl. gyűrű, mert kopnak. Próbáld ki, hogy átlátszó körömlakkal bekened, így nem fog kopni, és be sem fogja a bőröd. Nekem bevált, az összes bizsumat mindig átkenem :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! :) Köszi a tippet, már én is próbáltam, de sajnos nekem akkor is koptak :( Nyugodtan írj régebbi bejegyzéshez is hozzászólást, mert emailt kapok róluk, így biztosan fogok válaszolni is :)

    VálaszTörlés