want need wear read #21

6/10/2015



Ez az úgynevezett 'bucket bag' vagy, ahogy én hívom összehúzós táska már régóta mozgatja a fantáziámat és most jött el az idő, hogy komolyabban utánanézzek, hogy hol lehet kapni egy minőségi darabot. Szerintem nagyon elegáns, sok minden belefér és engem cseppet sem zavar, hogy mindent bele kell dobálni, mivel így első ránézésre nincsenek benne elválasztók. Én legfőképp egy csinos, térdig érő szoknyával, egyszerű pántos fölsővel képzelem el, és ti?

This kind of bucket bag is on my mind for a while now and the time has come when i’ll dig myself deeper in the subject. I’d like to have a quality piece, that is elegant and holds a lot of things inside and it doesn’t matter that it doesn’t have compartment. I imagine this piece with an elegant midi skirt and a simple top, and you?

Egy e-book olvasó évek óta ott van a kívánságlistámon, de hol lekerül, hol újra elfoglalja az egyik legelőkelőbb helyet, mégpedig azért, mert imádom a könyveket. Szeretem fogni őket, látni hol tartok az egészhez képest, lapozni, érezni a könyv illatát és a jobbnál jobb borítókat. Viszont minden reggel a metrón olvasok és a vastagabb könyvek már nem igazán férnek a táskámba, arról nem is beszélve, hogy nehezek, ezért mindig fejtörést okoz, hogy melyik könyvet vigyem magammal. Sajnos egy-kettőnek a borítója is megkopott a sok cipeléstől, így tényleg elgondolkodtam egy e-book olvasón. Sok jót hallottam a Kindle-ről, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is!

An e-book reader is on my wishlist for a long time, but sometimes i just think i don’t need it, other times it sneaks back to the top of my list again. Only problem is that i love books, the smell and the paper. I love to hold them and see where i am compared to the whole book but they’re heavy, so when i trawel ont he subway int he mornings, i can’t carry the bigger pieces. Some of the covers got damaged as well while they were in my bag so an e-book reader would really be of my help. I’ve heard a lot of great things about Kindle but i’d love to hear your thoughts on the subject as well!

Nem is tudom mikor volt rajtam utoljára magassarkú és bizony mostanában már különlegesebb alkalomra van ahhoz szükség, hogy elővegyek egyet a szekrényből. Ekkor is inkább a vastagabb sarkú, érdekesebb cipőket preferálom és szerintem a képen látható darab pont megfelel ennek a kívánalmamnak. Tetszik, hogy a szokásostól eltérően  sarkam is kilátszik és ez a krémszín valami álom, igazi tavaszi/nyári árnyalat, de még talán ősszel is hordható. Szoknyával igazán csini, a sima póló-farmer variációt pedig nagyon feldobja szerintem :)


I can’t remember the last time i wore heels, but nowadays i need a special occasion to do so. If i chose to wear heels, i prefer the chunky versions like the one on the picture. I love that the heels are showing, opposit to most shoes where the toes are peeking out. This cream colour is my dream which is perfect for spring/summer and even autumn if you like. It's cute with a skirt but could really spice up the classic jeans and shirt combo :)


Igazság szerint nem sokat tudok erről a könyvről, de ha most rögtön egyet választanom kellene egyet, amit szívesen elolvasnék ez lenne az. Állítólag sorozat is készült belőle és nagyon izgalmas, de mint mindig a könyvet többre tartják. Ha minden igaz detektívregényről van szó, a sorozatot a dráma/misztikus/thriller kategóriákba sorolták. Szerintem ez tipikusan az a könyv ami magával ragad és bár rettegünk az olvasás közben mégsem tudjuk lerakni!

To be honest, i don't know much about this book, but if i had to chose one to read right away, i'd pick this one. I think they made a serie out of the book which is quite exciting, but as usual they say the book is better. If my informations are right, it's a detective book and the serie is said to be in the drama/mystery/thriller genre. I think that this book is the kind that you're so scared by, when reading but you just can't put it down!

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. A WP sorozatként nagggyon jó! A könyv nálam még várat magára, államvizsga után viszont biztos elkezdem olvasni. Magyarul vagy angolul, oly mindegy. :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Karin,
    én csak ajánlani tudom a Kindle-t! Én is imádom a könyvek tapintását, illatát, na meg az érzést, amikor lecsapok egy új példányra, de sokkal praktikusabb egy e-book olvasó: sok könyvet vihetek magammal kis helyen és sötétben is tudok olvasni :)

    VálaszTörlés
  3. Ess neki a sorozatnak, nagyon jó!

    VálaszTörlés
  4. Köszi lányok, szerintem akkor a könyvvel kezdem és utána jöhet a sorozat is! Nagyon ígéretesnek hangzik! :)

    VálaszTörlés