Favourite spring nailpolishes

3/10/2016





Ahogy télen is megmutattam nektek a kedvenc lakkjaimat, most a tavasz beköszöntével is összegyűjtöttem nektek azokat, amiket a leggyakrabban viselek. A sötét színek helyett előtérbe kerülnek a pasztelles árnyalatok, és a bordó helyét átveszi a rózsaszín. Imádom, hogy végre igazi színeket festhetünk a körmünkre!

As i showed you my favourite winter nailpolishes, i gathered my picks for the springtime as well. These are the ones i wear the most, this time of year. Darker shades are replaced by the lighter pastels and the ever so popular burgundy gives it's place to pink. I love that we can finally paint our nails with real, vibrant colours!


Ez talán az egyik kedvenc tavaszi lakkom, sosem tudom megunni és mindig megdicsérik, ha viselem. Ez a hűvös, pasztell lila tökéletes a lazább napokon, de szépen mutat elegánsabb alkalmakon is.

This is probably my favourite spring nailpolish of all. I can't get anough of it and i always get compliments whenever i wear it. This cool, pastel purple is perfect for lazy days but looks gorgeous on more elegant occasions as well.


Klasszikus tavaszi lakkok közül nem hagyhattam ki ezt a barackszínű Essie csodát, ami szerintem nélkülözhetetlen minden lány gyűjteményéből. Visszafogott, de ugyanakkor élettel teli és nagyon jól visszaadja a nyíló virágok színét, a tavasz beköszöntét.

I couldn't leave out this wonderful peach polish from Essie, from my spring list, which is i think a must have for every girl. It's not too harsh, but has a certain something to it, which represents the blooming flowers and the beginning of spring oh so well.


Nem egy szokványos szín és kissé már talán nyárba nyúlik, mégis ilyenkor szoktam először elővenni. Általában hétvégente kísérletezek vele, mert bár nem túl erős szín, szerintem munkahelyre annyira nem való.

This is an unusual colour which belongs to the more summery polishes, but still, this is the time of year when i reach for it first, after winter. I usually have it on, on the weekends, because even though it's not a strong colour, it doesn't quite fit with the workplace atmosphere.


Ha nagyon kísérletezőnek érzem magam, ezt a világoskéket is hordom, szintén inkább hétvégékre vagy baráti kiruccanásokra. Az a jó benne, hogy első ránézésre szinte fehérnek tűnik és csak akkor látszik, hogy ez valójában egy kék lakk, ha valaki közelebbről is megnézi :)

When i feel super adventurous, i use this light blue polish, again, on weekends or on trips with firends. The best thing about it is that it looks white at first sight and only reveals it's true colour when you get closer :)


Igazi jolly joker ez a gyönyörű rózsaszín lakk. Teljesen feldob egy fekete vagy szürke öltözéket, de szinte minden outfithez megy. Nagyon jó az állaga, széles az ecsete, így extra könnyű felvinni a körmökre.

This pink polish is a real jolly joker. It instantly livens up a black or grey outfit, but looks good with almost everything. It has a really great consistency and a wide brush, so it's extra easy to put it on.


Nektek mik a kedvenc színeitek? :) - What are your favourite colours? :)

You Might Also Like

1 megjegyzés