Coffee | 5 places we've tried

8/21/2016



Az egyik kedvenc délutáni időtöltésem a kávézás. Imádom a várost járni, új helyek után kutatva és mivel Budapest tele van jobbnál-jobb helyekkel, úgy gondoltam nektek is megmutatom, hogy merre fordultunk meg az elmúlt hetekben. Volt, ahova csak véletlen tévedtünk be, de főleg előre kinézett vagy jól bevált helyeket látogattunk meg. Az én kedvencem a My little Melbourne, amiről egy korábbi Discover Budapest bejegyzésben már meséltem nektek. Nektek melyik tetszik a legjobban így a képek alapján?

One of my favourite things to do in the afternoon, is to drink coffee. I love to wander around town to find a new place, and since Budapest has more than enough options, i thought i'll show you where we'd been exploring. There were places we found randomly on our  way to somewhere, but most of them were pre-planned or personal favourits. My Little Melbourne is the closest to my heart and i actually have a previous post where i tell you all about the place. Which one os your favourite judging by the pictures? 




















You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Akartam épp írni görgetés közben, hogy Espresso Embassy, de látom már hogy ott van :D
    Ha még nem jártatok ott, akkor ajánlom Nektek a Smúzt is a Parlamentnél. Szerintem tetszeni fog és a kávé is finom ;)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Hú, de jó kis helynek tűnik, fel is vettem a listámra! A Parlament amúgy is útba esik nekünk a mindennapok alatt :) Köszi Netti! :*

      Törlés
  3. Ajánlom a budai oldalon a Kelet-et,a legjobb kávét készítik, s nem csak azért mondom,mert a húgom a kávémester,hanem tényleg :) Illetve észak-budán a My Little Melbourne 2-t, amit a hely szépsége miatt kötelező, főleg nyáron, biciklivel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor mindenképp elnézünk a Keletbe is. Nem is tudtam, hogy Budán is van My Little Melbourne, köszi a hasznos infókat! :))

      Törlés
  4. Budapest Baristas, Eco Cafe, Naspolya Nassolda, Chez Dodo és a best, ami az Embassyt is ko-val veri: One Cup ;)

    VálaszTörlés